25. jun. 2015

Hårfarging med ID Colourbomb: Liten omtaleFor 3 uker siden, frisket jeg opp lillafargen i håret selv hjemme med ID Colourbomb i to nyanser: Crazy violet og fancy violet. Se innlegg om det her.

Brukte samme farger og frisket den opp igjen i dag.
Ps: Beklager litt dårlige bilder i dag


FØR


Som man kan se sitter det fortsatt noen striper igjen etter forrige farging. 


FØRSTE FARGING: CRAZY VIOLETANDRE FARGING: FANCY VIOLET


Med denne fargen lagde jeg bare noen striper for å få ulike nyanser. 


Disse fargene kjøpte jeg på en frisørsalong i 4 etg på Kløverhuset i Bergen. Husker ikke hva salongen het, og vet ikke om det er noen kjede eller om det bare er lokalt. De kostet 199,- per flaske, så syns det var veldig grei pris. De holder til flere farginger, alt ettersom hvor mye hår og ofte man skal farge. Fikk vite at fargen går ut etter 5-10 vask, min gikk ut etter mellom 6-8. 

Tror den mørkeste fargen (Fancy violet) fester seg bedre og sitter lengre. Søler jo litt farge på huden, og den lyse (crazy violet) er veldig lett å få av, mens den mørke ikke går ordentlig bort fra huden. Tror nok derfor at stripene som sitter igjen etter forrige farge er den mørke. 
2 kommentarer:

 1. E du fornøyd med produktet da? Skrev ikke så mye om akkurat det :p hvis du skal gi terningkast (1-6), ka vil du gi da? ^^

  Synes hvertfall dem ser veldig grei ut. Har lyst å kjøpe sånn sjøl også en dag, i en oransje-rød tone da ^^

  Ser litt ut som fargen ikke ble like sterk no som sist..? Kan hende det ikke stemme men, synes det ser litt sånn ut x)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, er fornøyd. Tenkte på å skrive noe om det, men så glemte jeg det :P Får vel en 5-er tror jeg. ^^

   Eh, det kan godt hende den ikke er like sterk nå, ja, men er ikke snakk om så mye. Forrige gang farga jeg med den lyseste to ganger, men til gjengjeld hadde jeg i fargen ca 10 minutter lengre enn sist nå. Har jo en del å gjøre nå, så måtte bruke kortest mulig tid på farginga i dag, så da syns jeg dette ble greit nok.

   Slett