3. jun. 2015

Innkjøp fra den siste tiden

Tenkte jeg bare skulle legge ut noen innkjøp fra den siste tida. Fikk for det første pakke i dag.Var en kjole som Patrik og moren hans kjøpte til meg. Den var ikke helt lik som den på nettsiden, men var tilsvarende. Dessverre var den litt for stor for meg. Var ganske løs, så burde få sydd den litt inn + at jeg syns skjørtet satt litt langt ned (på det siste bildet har jeg dratt det litt opp, til sånn ca der jeg vil ha det). Det sløyfebåndet sitter heller ikke fast i kjolen, så det sitter ikke ordentlig på.. Det sklir ned, så tror jeg skal sy litt på den når jeg får mulighet.
Her er bildet av kjolen fra nettsiden

For noen uker siden kjøpte jeg meg ny shampoo og balsam + hårkur hos en frisørsalong like bortfor her jeg bor. Oppdaget den plutselig og ante ikke at det var noe i nærheten. Håret mitt trenger jo å kures så tynt og slitt som det alltid er. Shampooen og balsamen skal visst gjøre håret tykkere, inneholder tydeligvis samme stoff som sånn her ting som skal gjøre øyevipper fyldigere. 
Bruker altså to forskjellige shampooer om hverandre nå, for å få tykkere hår, og for å minske håravfall.
Her er noen ting jeg handlet i dag.


Tank top. Kjøpte liksågodt to like, mørkegrå, fordi jeg har allerede 3 svarte, og 2 hvite. Trengte nye dog, fordi alle de svarte jeg har er ganske slitt. Mye brukt. 

Mattifying Primer fra Kicks. Trengte ny fordi den jeg har fra Smashbox er så og si tom. Kjøpte denne i dag istedet, fordi jeg ikke tok meg råd til Smashbox sin. Den var litt i dyreste laget i dag. 

Så gikk jeg rundt halve Bergen på leit etter knæsj hårfarge i dag. Var først på Witchy Bitchy, for der vet jeg at de har Manic Panic- farger, men dessverre var jeg uvitende om at de hadde tatt seg ferie fram til 12. Juni... Begynte derfor desperat å google meg fram til en annen butikk som visstnok skulle også skulle ha slike farger: Scorpious. Gikk meg fram med google maps, men den butikken hadde ikke nå... Trodde derfor jeg var dømt til å ikke få frisket opp lillafargen. 
Heldigvis viste det seg at en frisørsalong på Kløverhuset hadde knæsje farger (ikke Manic Panic).


id COLOUR BOMB i fargene Fancy Violet og Crazy Violet. Disse er egentlig skapt for folk som vil friske opp eksisterende farge i håret (slik som meg), bare at min lillafarge synes nesten ikke lenger, så blir nesten som å farge fra bunnen av. Dette er tydeligvis hårkur med farge, så det er jo bare en fordel! Ifølge de ansatte skal den gi god farge, men går ut etter 5-10 vask, men er ganske store flasker, så jeg får frisket opp etterhvert :) 

Blir hårfarging på meg en av de neste dagene da. Blir spennende å se resultatet! 
Kjøpte også en pakke med vinylhansker, som jeg kommer til å trenge til hårfargingen. 

3 kommentarer:

 1. Fine ting ^^
  Den primern så no fakisk ganske god ut bare på innpakninga da xD Så den funke nok bra den og ^^
  Og tanktoppa sku æ også hatt flere av. Eie vel bare EN æ bruke faktisk xD en lysegrå..
  Og de hårfargan så fin ut, e spent på resultatet ditt ^^ Fant en farge der æ fikk lyst på. Den het Spicy curry. Du ser den på fargekartet der:
  http://shop.thewision.com/tuotekuvat/900x600/IdHAIR_ColourBomb_varikartta.jpg

  Men ja, ville også si at de bildan av primern og hårfargan va fine, med den blomsten bak. Skarp og fin også :D Ble litt mer liv med blomstern bak, burde begynne å ta sånne bilda sjøl og :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Hæ, så god ut på innpakninga? xD Neeeida, var nok bare bildet som gjorde det ! ^^ :D haha. De hadde jo andre primere, i rosa og blå innpakning som jeg fikk testa, men de hadde ikke tester til den jeg kjøpte, men satsa bare på den, så får håpe den fungerer bra.

   Åjaa. Så vel den fargen da jeg var i salongen, men jeg var innstilt på lillatoner, så tenkte ikke så mye over de andre xD de hadde jo bare to lillatoner der, men mye oransje til rødt.

   Tusen takk ^^ beste lyset å ta bilder i er definitivt dagslys!! Men ja, det burde du, ordne mer spennende bakgrunner til bildene dine ^^

   Slett
 2. Ja altså, den ser omtrent lik ut som Smashbox sin, og sånne rene, enkle innpakninga e ofte best xD Har æ erfart :p

  Ja skjønne.. :p vil hvertfall se kordan fargen blir når du farge før æ eventuelt vurdere å kjøpe sånn etterhvert..

  Np :D Jaa, det e det klart :D Ja, skal det. Har jo blomster her og æ kan bruke for eksempel xD

  SvarSlett