21. jun. 2015

Challenge day 22: Alle premiene du har vunnet

Altså, jeg husker jo ikke noe særlig av de tinga jeg har vunnet, egentlig. Skriver de tingene jeg kan komme på i alle fall.

Kan starte med de tinga jeg har bilder av. Det er pokaler fra Freestyle Discojazz og Slow- dans.

To av pokalene er fra Påskecup 2011 - Andre konkurransen jeg var med på etter 7 års pause. En fikk jeg for 5 plass (sisteplass) i Freestyle og 4 plass i slow (første gang jeg danset slow noen gang). Den siste (til høyre) er fra Novembermesterskapet 2010 (første konkurransen jeg var med etter 7 år), hvor jeg mener det og var sisteplassen i Freestyle jeg fikk, og tror det var flere i finalen da, så var vel 8 plass jeg fikk.

Dette FEILFRI- slipset er et eksempel på ting jeg har vunnet på diverse tivolier. Har og vunnet en del bamser og sånt oppigjenna årene, en god del og, men har ikke bilder av dem.

Her er dog noen nylig eksempler på noen bamser vi vant på Tusenfryd nå forrige onsdag. Var faktisk 1- gevinsten i tautrekking.. Syns han var litt stilig, jeg.

Vant og to minions, dette er 2- og 3- gevinst på sånn ballkasting på blikkbokser. Gjorde en del forsøk på det, fikk to myke baller og skulle klare å slå ned 10 blikkbokser (alle) med de for å få 1- gevinsten.


I tillegg til det vant jeg en sånn tur-kopp i tre, etter jeg var med i en fotoutstillings-konkurranse. Det var dog noe alle som var med i konkurransen fikk.


Vant og en blogg- konkurranse en gang for 4 år siden, som jeg ble veldig overrasket over. Regnet ikke med å bli trukket, og hadde heller ikke blitt kontaktet på mail, så jeg droppet nesten å stikke innom den bloggen for å se. Gjorde det likevel til slutt, og der var det jaggu mitt navn som sto :)

Update:  Viveka gjorde meg oppmerksom på en premie jeg hadde glemt av som jeg vant på hennes blogg rundt påsketider. Var et påskeegg med litt sminke og en marsipangris i. 2 kommentarer:

 1. Tenkte ikke på premia fra tivoli nå æ la ut xD har jo mange sjøl fra sov tivoli :p den dinosaurbamsen va litt kul ja :D

  Du skrev ikke opp påskeegget fra konkurransen min :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Huh, dinosaur? xD Jeg har tenkt at det var en krokodille hele tida, jeg, men nå ble jeg plutselig usikker.. Haha xD

   Oi, glemte det xD Skrev jo det øverst at jeg ikke husker alt :P Men kan omså oppdatere :P

   Slett