22. jun. 2015

Sommerferie 2015: Bildedryss og film

Har jo hatt to ukers ferie nylig sammen med min kjære Patrik. Kom hjem og fredag, og slappa av resten av helgen hjemme.

Fredag for 2 uker reiste vi til min familie på Toten, og var i konfirmasjon til min bror på søndagen. Kommer eget innlegg med bilder og film fra det senere.

Kjørte deretter til Sverige på mandag på besøk til Patrik sin familie og var der i ei uke. Den uka besto stortsett av sol, lek, bading og shopping. Litt gåing på kjøpesenter og i byen der. Var på kino en av dagene og så Jurassic World. Verdt å se! :)

Jeg ble dog veldig fascinert av gulvet som glitra på kinoen, og var så vidt jeg klarte å ta øya bort fra det.. Første jeg sa til Patrik var "kan jeg få sånn?" .. :P Her er et bilde av det, litt dårlig pga at det er tatt med mobil. Stjernene er dog refleksjon fra taket. MYE finere i virkeligheten enn hva man kan se på bildet!Var også en tur på ei hytte og overnatta ei natt. Var jo forsåvidt ganske greit og koselig, men jeg har ikke vært på sånn tur ute i naturen med masse mygg, insekter og utedo siden jeg var barn, så det var uvant.. Klarte derfor ikke helt å føle meg komfortabel der.

Mandag uken etter dro vi en tur til Oslo å bodde hos min far tre netter. Var på tusenfryd både tirsdag og onsdag, og hadde to fine dager der. Dvs, første var det sol, klar himmel og varmt. Onsdagen var vi dog ikke like heldig, da det regnet faktisk hele dagen, så ble igrunn litt kaldt når vi ble våte.. Noe bortimot hele dagen besto av da det regnet + at vi tok Supersplash en 4-5 ganger.. Og andre ting med litt fart, deriblant Loopen og jeg ble nødt å ta Speedmonster alene 2 ganger. Ble våt og god da, ja ^^

Haha, ser i alle fall bra fornøyd ut der jeg sitter..

Var bare synd at ikke Spinspider var i stand da vi var der, for det er min absolutte favoritt, og er en helt fantastisk opplevelse!

Det skal sies at Patrik var med på Speedmonster èn gang etter litt mas og overtalelse, ellers tok vi også Tømmerstupet (tok bilde i den og, men det ble litt småmerkelig), Spaceshot, Western-Expressen og faktisk også Thors Hammer - fordi vi ble nysgjerrige. Selvom den antakelig er mest ment for unger.

Til slutt besøkte vi min bestemor på torsdag før vi dro til Toten igjen og overnattet der èn natt, og tok deretter turen hjem.

Her er i alle fall et bildedryss og en liten film fra ferien.Denne oransje katta hadde en litt komisk, men veldig søt mjauing.. Noe som kan høres på videoen :)Ble en del skyting oppå hytta, noe jeg synes er veldig morsomt. Har skutt litt tidligere, og er egentlig ikke så halvgæren på det.. Er igrunn ganske treffsikker som man kan se på noen av resultatene mine under. Og treffer jo ganske nært hverandre hver gang :)


Her er en familie vi traff på på veien forresten :) De satt å slappa av i veikanten.. Bestemora var de dog så lei av, at de bestemte seg for å grave henne halveis ned, så hun kunne få sitte der å råtne. Men hun ser fornøyd ut da :) Familiefaren hadde dessverre mista hatten og brillene sine, så vi var litt behjelpelig og stoppet og tok det på han igjen.
Til slutt noen bilder fra veien hjem. Vi gjorde èn liten forskjell på veien, at vi fulgte veien, istedefor å ta til høyre en plass, og det gjorde en stor forskjell, for da oppdaga vi en veldig fin plass. Stanset der og tok en liten utflukt ned dit.

Kan minne om et sånn bortgjemt sted man kan se i filmer og slikt, med elv, små fosser og en kulp midt i, som så veldig fristende ut å bade. Var passelig dypt der og så man kunne ha svømt der.

De neste to bildene er nesten helt uredigert. Kan se redigert ut pga av at fargene er litt spesielle, men fargene er slik siden jeg brukte solbriller foran linsa. Noe jeg var nødt til, for det fungerer ikke å ta bilder med lang lukker i så sterkt lys som det var ute. Da blir bildene bare overeksponert og utbrent. Som man kan se her så er deler av vann og himmel på bildene utbrent :/Det var bildene. Ble faktisk veldig masse. Her er også en liten film.

3 kommentarer:

 1. Det glittergulvet i kinosalen der så fint ut, kan på en måte tenke mæ til kordan det ser ut egentlig, at det va mye finere i virkeligheta :p

  Det første som slo mæ utfra bildan e at det virke som du har hatt en mye mer "typisk" sommerferie enn mæ xD Liksom med bading, grilling, hyttetur og uteaktiviteta (skyting, badmigton (?) eller va det noe anna dåkker spilte i videoen?) osvosv liksom.. :p æ har jo ikke gjort særlig sånt, men tror det blir mer av grilling og sånne ting i Danmark sikkert :)

  Av alle bildan (starte fra toppen og inkludere altså kinobildet også) likte æ best; 5 (vil som sagt også ta sånne vannbilda med Johannes, fint *__*), 10, 11, 13, 14, 18 likte æ veldig godt, fin hund og det va teknisk bra :D En av hovedfavorittan faktisk :p, 23, 40 og 43 eller 44, litt usikker på de to, kanskje 43 best :p

  Og koselig film :D Fikk veldig sommerferiefølelse, som sagt. Va egentlig spesielt filmen som gjorde at æ fikk den følelsen æ beskrev lenger opp her :p E veldig lenge siden æ drev ute på samme måte, og spille ballspill etc, va vel når æ va myye yngre xD har egentlig aldri gjort sånt med kjæresta før heller.. x)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja gulvet var fint ^^ har film av det på mobilen og, men jeg tenkte ikke på det før etter jeg hadde ordna filmen :-P

   Ja gjorde en del typiske ting i ferien, ja. Men var koselig. Var badminton ja :) syns det er ganske gøy å spille.

   Så bra du likte mange av bildene. Er ganske fornøyd med mange av bildene her selv. Spesielt nr 18 med hunden. Har noe å fortelle deg om det bildet btw, men kan ta det når vi møtes :-P Takk for fine tilbakemeldinger ^^

   Fornøyd med filmen og. Syns jeg fikk til sommerstemningen ganske bra. Likte spesielt godt lyset på noen av klippene der oppe med hytta, med kveldssola mens vi skyter :)

   Slett
  2. Ganske fornøyd med det bildet av oransje katten som du nevnte og btw ^^

   Slett