21. jun. 2015

Challenge day 21: 3 ting du vil gjøre før du dør

Oppført i tilfeldig rekkefølge...

1. Hoppe i strikk eller fallskjerm/hangglider eller noe lignende. Eneste problemet er det at jeg tror jeg vil feige ut når jeg står på toppen og skal hoppe ut. Kroppen vil bare si nei, nei, nei...2. Svømme med delfiner hadde vært en utrolig kul opplevelse.3. Fortelle alle som betyr noe for meg, at jeg er glad i dem og hvor mye de betyr/har betydd for meg. Jeg er ikke så flink til sånt, fordi jeg føler meg ganske lite komfortabel med å fortelle sånt til andre enn kjæresten.


4 kommentarer:

 1. Likte det første bildet. Va kult :),
  Kunne aldri ha hoppa i fallskjerm elns men hadde såklart vært kult :p
  Svømme med delfina høres enda bedre ut *__*
  Og det siste e æ forsåvidt enig i. E ikke så flink til det sjøl..

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, det første bildet syns jeg så litt merkelig ut da. Satte det bare raskt sammen i Photoshop, fordi jeg ikke hadde noe eksisterende bilde der jeg sto foran et stup liksom, så da fant jeg bare et hoppebilde fra tidligere og satte det inn med et annet bilde som jeg tok i Kitdalen :P

   Du burde ha likt de andre to bildene og da, for de har du tatt xD

   Slett
 2. Wow!!! Bildet under vann var helt utrolig! :D
  Har du hatt en photoshoot som er under vann??

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, kult at du likte det da, men det er faktisk en av bildene jeg hadde liggende som jeg ikke har lagt ut tidligere. Men ja, jeg og venninna mi hadde en undervanns- shoot sammen en gang. Her er link til innlegget med de ferdige bildene + en video hvis du vil se :)

   http://jaqalynn.blogspot.no/2013/10/underwater-photoshoot.html

   Slett