7. jul. 2015

Challenge day 26: Yndlings spillet ditt

Antar vi snakker om tv/data- spill her? :)

I så fall så har jeg en ganske klar vinner på 1- plassen her, og det er et spill som har vært favoritt siden jeg var 6 år gammel, da jeg først begynte å spille det.

Det er i alle fall Rayman 1.Rayman 2 og 3 er forsåvidt og ganske greit, men ingenting slår 1-ern. Har og i ettertid blitt ganske glad i Rayman Origins (hvis noen forresten vet hvor jeg kan få tak i Origins til Nintendo Wii, så rop ut!) og Rayman Legends.

Her er faktisk et par filmer av at jeg sitter å spiller Rayman 1, som jeg hadde liggende på Vimeo. Første filmen er baner i starten av spillet, mens siste filmen er vel nest siste bane.

Noen andre spill som også har gått mange timer på tv-skjermen i mine tidligere år er Spyro, Crash Bandicoot, Pandemonium og selvfølgelig vår alles kjære Super Mario!Mener jeg har et Spyro- spill liggende en plass, men det er ikke samme som jeg pleide å spille da jeg var yngre. Prøvde å finne akkurat det for å kjøpe for noen år siden, men fant det ikke så ble et annet (som jeg ikke likte like godt..)

Var Crash Bandicoot 3 jeg pleide å spille på. Mener jeg og har et slikt spill liggende, men det er vel heller ikke akkurat DET spillet. Usikker på hvilket jeg har.


Pandemonium. Dette har jeg faktisk! Både 1- ern (som jeg har pleid å spille) og 2- ern. 2- ern var jo egentlig bare dårlig...

Har spilt mangt et Super Mario- spill helt siden før jeg begynte på skolen, og alle har jo likheter selvfølgelig. Et spill jeg har sitti å spilt på en del nå er faktisk Super Maro 3D- world på Wii-U. Noen uker tidligere har jeg sitti med New Super Mario Bros og New Super Luigi (også til Wii-U). Favoritten av spillene jeg har spilt faller nok på Super Maro Galaxy 1 og 2 til Wii, dog. Savner Nintendo Wii- konsollen min. Den ligger enda i Tromsø...

3 kommentarer:

 1. Like også alle spillan du nevnte her ^^ Spesielt Rayman og Crash Bandicoot såklart, som æ nevnte sjøl i min challenge. Men Pandemonium kunne æ egentlig også nevnt. men syns det ble litt feil å nevne masse spill når det bare står yndlings-SPILLET ditt :p Så egentlig sku æ bare velge ett, men ble supervanskelig å velge mellom Rayman og Crash Bandicoot, siden dem på en måte står helt likt hos mæ. Rayman kanskje hakket over :p Men va iallefall derfor æ ikke nevnte så mange i mitt innlegg :p Kunne også nevnt Serious Sam 1 og 2, detm digg æ også ^^

  Æ like jo faktisk best Rayman 2 av 1a og 2a da. Som e litt rart. Men bare gjør det xD

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er sant nok.. Skulle jo egentlig ikke være med så mange spill, men alle disse spilla står på ganske lik linje egentlig. Utenom det at jeg har nevnt Rayman 1 på en klar førsteplass hos meg. Men resten etterpå er på ganske lik linje.

   Det ene spillet her jeg egentlig kunne droppa er vel pandemonium da, for det kommer vel sist på lista mi i så fall.. Men bare kom på det mens jeg lagde innlegget at jeg liker det også.

   Serious Sam har jeg vel såvidt prøvd en gang på PC for mange år siden. Pappa pleide å spille det i sine yngre dager. Men den gangen syns jeg det var skummelt med alle de vesenene som kom mot han, som han drepte med motorsag xD

   Slett
 2. Skjønne, også blir det jo litt kjedelig å nevne bare ett også på en måte x) Men va egentlig nettopp fordi du ranka Rayman 1 som en så klar favoritt at du egentlig kunne holdt dæ til det da mente æ xD men ja, hadde jo vært litt kjedelig som sagt.

  Skjønne, Pandemonium e rimelig høyt hos mæ, mest for nostalgi sin skyld da :p

  Åja haha xD Har spilt det ganske mye sjøl opp gjennom åran :p

  SvarSlett