9. jul. 2015

Innflyttet i ny leilighet

Har vært litt lite blogging de siste ukene. Grunnen til det er fordi jeg har vært meget opptatt med flytting. 2-3 dager etter vi kom fra ferie så måtte man hive seg i pakking. Kunne flytte inn nesten ei uke tidligere enn antatt, fikk veldig kort varsel om det så ble pakking fra onsdag-fredag i slutten av Juni og brukte hele fredagskveld- og natt på pakking inn i bil og frakt og å bære inn.

Deretter var det å pakke ut som tok tid, og fikk internett for ca ei uke sida.

Er jo litt trist, siden vi likte oss veldig godt i den forrige leiligheten, begge to. Var stille og fredelig. Likte beliggenheten, og leiligheten var veldig koselig, pluss at det var utrolig likanes huseiere.

Men for all del, trives fint i denne leiligheten og. Syns den er fin og ganske romslig, men har beliggenhet i et helt annet type strøk med mange naboer, hvor mange er familier med unger. Så er det greit å bo litt nærmere byen, siden jeg skal begynne skole der om ei måneds tid.

Her er i alle fall noen bilder av leiligheten. Har også en bod og et vaskerom som ikke er avbildet.

Gang
Stue

Stolene skal forøvrig ikke stå sånn til vanlig..


KjøkkenBad
Soverom


Gjesterom


Gjesterommet ser forsåvidt ikke ut enda.. Er ikke kommet helt på plass der. Foreløpig ser det slik ut fordi jeg holder på male sminkebordet mitt, som jeg begynte med i dag. Når det er gjort ferdig skal jeg få orden på det rommet og ta bilder av hvordan sminkehjørnet mitt blir seende ut.

Ute- areale

Veldig kjekt med stort og fint ute- areale i det minste. Det er en ting vi manglet i den forrige leiligheten. Skaffet oss til og med grill og utemøbler pga det, så har vært mye grilling med godt selskap i det siste!


2 kommentarer:

 1. Synes det e fint der ^^ Iallefall romslig. Skulle gjerne hatt littegranne større plass sjøl. Synes ikke det e nødvendig med så stort som dåkker har da, men en mellomting mellom våres og dåkkers xD
  Synes spesielt det hadde vært greit med ei litt større stue enn vi har, + bad og kjøkken. Så der e dåkker heldig :p Litt trangt å drive på med ting på kjøkkenet. Og lite skapplass har vi og.. x)

  Men ja, utearealet e vel noe æ like best med leiligheta da dåkkers også. Fint med så stor plass å kunne grille på osv.. ^^

  Du har ikke lagt ut bilde av dåkkers soverom faktisk? xD

  Likte bildan, veldig ryddig og oversiktlig hvertfall :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi får jo ikke ordentlig plass til alle møblene våres her en gang vi egentlig xD

   Kjøkkenet er ikke like god plass på her som det var i andre leiligheta da, så savner kjøkkenet der :/

   Ups, glemte soverommet.. xD hadde klrt å lagre det bildet en anna plass så det ikke ble med i opplastinga.. Oppdatert nå

   Slett