28. sep. 2017

London, England: Dag 3

Onsdag 20. September, tredje dagen i London gjorde vi igrunn ikke sånn veldig masse spennende. Denne dagen brukte vi på masse gåing, shopping og kveldskos med mat og drikke.


Kvelden før fant jeg tilfeldigvis ut at de hadde en Harry Potter- butikk i London, så vi bestemte oss for å først finne den, som skulle befinne seg på Kings Cross Station. Viste seg forøvrig å være to stasjoner med samme navn, så vi gikk først på feil, men fant fram til slutt.


Så var en runde innom der å handlet litt, før vi tok turen videre til Camden Market. Der ble det mest vindusshopping. Jeg dro derfra med kun to ting, og det ene var til Patrik. Så var en tur innom Primark, Disney Store (igjen) og H&M.

Etter en vellykket shoppingrunde gikk vi og fant en pizzarestaurant.





Planen var egentlig å dra tilbake til hotellet en tur etter middagen, for å skifte og stelle oss litt for en ordentlig utekveld. Vi bestemte oss for å la være, da det ville tatt så mye tid så istedet dro vi til en plass der dem skulle ha en spennende is- bar. 



Den viste seg forøvrig å være stengt, så vi endte opp på en bar like i nærheten som het Strawberry Moons, og satt igrunn der resten av kvelden. Kjøpte gigantiske martini og noen andre små drinker, litt mer enn hva som var planlagt. 




Var forsåvidt i en veldig koselig liten gate vi satt i. 


1 kommentar:

  1. Vil si det va en vellykka dag både shoppingmessig og også stemningsmessig med all drikka vi fikk innabords xD haha.

    Synes begge bildan utfor den hvite bygninga va fine ^^ Stilig med de lysan på det med lang lukkertid :D

    Og veldig koselig gate, stilig med de lysan som hang der ^^

    SvarSlett