26. des. 2014

Kalendergave 24. Desember + Innkjøp

Da var en (omtrent) vellykket julaften over for denne gang også. Ble selvfølgelig litt kjøkkenkaos og problemer som det nesten alltid gjør i denne familien på sånne dager..


Uansett, her er kalendergaver for julaften.

Åpnet den siste gaven som en julegave, samtidig som jeg åpnet alle de andre. Var den eneste gaven fra Viveka denne dagen, så var like greit å spare den til da :) Er i alle fall et hjemmedekorert lys.. Hun sa hun holdt på å lage noe til meg, som jeg hadde laget før, og da tenkte på at det kunne være dette. Samme dagen som hun lagde dette hadde jeg laget et lys til henne også, som en julegave. Bare at lyset jeg lagde til henne var personlig, men det legger jeg ut bilder av senere :)

Og i siste luke på neglelakk- kalenderen fikk jeg enda en rosa. Har nok rosa lakker nå.. Jeg som ikke hadde noen i starten av denne måneden. Nå har jeg vel vertfall 10 (pluss-minus) i forskjellige nyanser. Fikk noen i julegave også, så (som det og kommer bilder av senere).Lille julaften var jeg og ute på en liten handling. Skulle finne meg en tights som jeg kunne bruke på julaften blant annet + litt undertøy. Undertøyet fordi jeg fant ut at jeg nesten ikke hadde noe undertøy med meg til Oslo, alt lå til vask på Toten.. Men jeg trengte uansett nytt undertøy, for det jeg har begynner å bli slitt og oppbrukt.


Fant 3 fine tightser (egentlig 4, men den ene hadde de ikke igjen i min størrelse..) Og jeg kjøpte meg en selv, for jeg hadde egentlig ikke råd til mer, men kjæresten min tilbød seg å kjøpe meg de to andre, snill som han er :)4 kommentarer:

 1. Den neglelakken va faktisk stilig selv om det va rosa, va så knæsj ^^

  Likte du lyset? Håpe det :) e no første gangen æ lage sånt lys så xD

  Og alle tightsan så fiiin ut! :D
  Ingem av trusen derimot va helt min smak :p likte isåfall best den blåe da :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja men den ligner jo litt på den jeg fikk hos deg ^^

   Jada likte det :) men syns det kræsja litt med sommerfugl og god jul for det hører liksom ikke dammen xD også skulle bildene vært lysere så det hadde blenda seg bedre inn, blitt finere overganger liksom ^^ venter ikke spenning på hva du har å si om lyset jeg lagde til deg :-D

   Den blå? xD du liker jo ikke paljetter (det gjør ikke jeg helle), var den blå jeg likte minst, men tok den med for det var det beste tredje alternativet fen jeg fikk 3 for 2. Likte den med smile på best.

   Slett
 2. Ja va den med smiley æ mente xD den så mørkeblå ut (?)

  Og ja, skjønne ka du mene ang. Lyset, e enig i det med sommerfugla, tenkte ikke på det egegentlig :p
  Synes derimot ikke bildan absolutt må være lysere da :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ok men den med paljetter ser jo mer blå ut så ikke rart jeg misforsto :-P men den stringen er mørk grå.

   Slett