18. des. 2014

Kalendergave 18. Desember


Kalendergaven fra Viveka i dag, hadde jeg ikke ventet i det hele tatt...


En snøkule med bilder av oss på hver side.

Funny story though... For et par måneder siden snakka jeg og Viveka om julegaver og sånt, og da nevnte jeg forskjellige julegave- ideer for henne. Deriblant en sånn snøkule man kunne bestille fra Japanphoto, hvor man kunne velge bilder som skulle være inni selv. Der kunne man velge mellom snø eller hjerter, da. Så nå lurer jeg egentlig på om hun fikk denne ideen etter det, eller om hun bare plutselig snubla over denne på Søstrene Grene?

Ikke visste jeg at de hadde slike på Søstrene Grene da, men det var jo kult, og sikkert ganske mye billigere enn Japanphoto.


Bildene var ikke klipt helt rett da, så de passer ikke helt inni xD Men men, kan sikkert få fiksa det litt så ikke det hvite syns bak.

Men synes i alle fall den var kjempestilig, tusen takk! :D


Og en bronsefarget lakk i dag, som var veldig fin :) 

1 kommentar:

  1. Haha, antok du kom til å bli overraska ja ;p
    Men ja, snubla faktisk bare over den på Søstrene Grene og tror den kosta rundt 30 så ikke dyrt i det hele tatt x) Huska jo at du snakka om det og når æ fant det så billig så fikk æ lyst til å gjøre det xD

    Og ja, vet bildan ikke e klippa helt riktig, men det va mest fordi fotoan æ brukte va sånn at den ikke passa helt, det va en sånn hvit ting man skulle klippe etter for å få det nøyaktig, men ble vel ikke helt bra likevel xD Fant ut at det bare fikk være sånn. Du klare sikkert å fikse noe :)

    Neglelakken va fiiin! Like den fargen! :D

    SvarSlett