27. okt. 2016

Halloweenfest 2016

Hadde Halloween- fest her i helgen, som jeg har nevnt tidligere. Satt fredag kveld og lagde ferdig noen dekorasjoner (ballong- gresskar og spøkelser og sjokolade- godteriskål), og dagen etterpå var det sminking på både meg og Patrik + dekorere der festen skulle foregå. Ble i alle fall en kjempefestlig kveld, jeg storkoste meg! Her er et bildedryss + en film.Første gangen jeg prøvde meg på en slik bolle, lagd av kokesjokolade. Syns den ble vellykket, og den ble nesten spist opp den og, som innholdet!


Sminket meg selv og Patrik denne dagen, så store deler av dagen foregikk ved sminkebordet..Prøvde meg og på jellyshots for første gang. Ble hele 22 stk, og alle gikk faktisk bort, så det var tydelig vellykket!

Vi hadde en avstemning for beste kostyme, hvor Patrik fikk 6 av 11 stemmer.. Premie hadde jeg bestemt at skulle gå til en annen enn meg eller han uansett, og siden nr 2 i rekka var meg med 2 av stemmene, så måtte vi ha en trekking ut av de 3 siste som sto igjen. Den som stakk av med premien var denne bjørnen på siste bildet xD

Til slutt en film fra kvelden.


1 kommentar:

 1. Va en koselig og godt gjennomført Halloweenfest synes æ også :D
  Gøye minna derfra, haha ^^

  Så synes æ også du hadde vært flink med dekoren og sånt. Kreative løsninge ^^
  Jellyshotsan ble jo også vellykket, selv om dem va litt sterk ;) haha

  Gøy å se på klipp fra kvelden også :D

  Synes og at både du og Patrik va bra sminka. Spesielt Patrik, stemte jo på han, som mange andre x)

  SvarSlett