11. okt. 2016

Sverigetur

Nå er jeg og Viveka på besøk hos min søster. Vi kjørte fra Bergen søndag ettermiddag og var faktisk ikke framme på Toten hos min mor før kl 6 om morgenen. Vi klarte det utrolige å bruke sånn 15 timer på en tur som normalt skal ta 6-7 timer i ren kjøretid. Det var så mye tull som skjedde på veien. Vi hadde jo såklart noen litt lengre pauser underveis. På et punkt kom vi til en stengt vei, så var nødt til å snu og kjøre en lang omvei, hvor jeg til slutt endte opp på samme stengte veien jeg kom fra i utgangspunktet. Måtte derfor ta opp kartet og finne en helt annen vei å kjøre så da endte vi opp med å kjøre om Hønefoss og videre derfra. Så brukte da faktisk sånn 5-6 timer fra vi måtte snu fra den stengte veien til vi kom til Toten. I tillegg til det så plukka vi faktisk opp en haiker to ganger på samme kveld xD Først fra Hemsedal til Gol, og pga den stengte veien og omkjøringa så plukka vi han opp på Gol igjen tre timer etterpå og tok han med oss til videre Hønefoss. Haha. Fikk i det minste en innholdsrik og morsom tur da.

I går kjørte vi en tur til Sverige for å handle. Ble for det meste drikkevarer og sånt, men ble så klart noen andre småting også.Fint drømmefanger- smykke, som trolig blir flittig brukt. På tilbud, 50 kr :)


En stilig hatt. Jeg er jo veldig glad i hatter og har jo igrunn bare en hatt fra før, så ville ha fler. Denne trodde jeg skulle koste 149,- , men fikk beskjed om at den og var på tilbud da jeg kom til kassa så kosta faktisk bare 40 kr. 


Litt mer Halloween- sminke. Et ansiktsmaling- palett med 5 farger, blodspray og selvlysende ansiktsmaling. Blir spennende å prøve ut :)

1 kommentar:

  1. Va skikkelig komisk at vi klarte å bruke så lang tid nedover xD haha.. Men innholdsrik tur hvertfall ja :p

    Har jo også smykket og hatten (bare i blå), så like de to godt sjøl :D Flaks med at den hatten bare kosta 40,- :D

    Og også kjekt med sånn fx-sminke ^^

    SvarSlett