11. mar. 2015

Silk of Morocco

God kveld!

I går kom jeg tilfeldigvis over et produkt jeg fikk lyst til å prøve. Som jeg nevnte såvidt i forrige innlegg sliter jeg litt med håret, og det jeg kom over var en hårolje som heter Silk of Morocco. Jeg bestilte derfor en gratis prøvepakke med 30 dagers forsyning av produktet, det er forresten begrenset opplag med prøvepakker. Les mer og bestill her.Jeg betalte kun 37,- kr i frakt, men originalt var frakten på 60,- kr. Jeg fikk 23,- rabatt av en eller annen grunn...

Her er i alle fall noe av det som sto på linken jeg fant.
Dette viser noen resultat etter 30- dagers bruk. Har egentlig lite tro på at håret kan vokse så fort, men er spent på å prøve. 

Hvis man ikke melder ifra om at man ikke vil abonnere på produktet innen 21 dager, vil man få produktet tilsendt hver måned for 650,-.

10 kommentarer:

 1. Synes sånne der bestillinge e skummel, plutselig glemme man å avbestille eller får regninge selv om man har avbestilt, så æ tør ikke bestille sånt lengre.. :p men e jo et godt tilbud om det bare ikke blir noe mer tull da. :)
  Sånne produkta som har sånne reklama e æ veldig skeptisk på da, men hvis det funke så blir æ positivt overraska :) Glede mæ til å høre di erfaring!

  SvarSlett
 2. Hei! Har bestilt den samme pakken, akkurat fått den , så har ikke prøvd den enda, men hvordan avslutter jeg abonnementet så jeg ikke blir trekt senere?:o

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Det er akkurat der jeg står fast og, skjønner du.. Har skrevet det på det andre innlegget om produktet. Men jeg hadde heldigvis akkurat bytta bank, og dette ble betalt med det gamle kortet før jeg hadde motatt det nye, så meg kan de rett og slett ikke trekke. Beklager at jeg ikke kan hjelpe deg.. :/ Har rett og slett ikke peiling.

   Slett
 3. Har noen funnet utav det? Bestilte for noen timer siden og leste kommentarene etterpå .. smålig panikk... ble dere også oppringt og "på presset " et produkt til? Fikk ikke med meg om det var like betingeler på det produktet som oljen? . :(

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har i alle fall ikke funnet ut av det, men så vidt jeg vet har jeg ikke blitt trekt.. Men har jo som skrevet i innlegget bytta konto etterpå.

   Ble ikke oppringt etter jeg hadde bestilt, fikk bare produktet mitt, og ble ikke kontaktet noe mer. Prøvde å sende dem en e-post å spørre ang. det med avbestilling bare noen dager etter jeg hadde bestilt, men fikk ikke noe svar på den. :/

   Eneste jeg mener det sto er at hvis man ikke melder ifra om at man ikke vil motta den månedelig, så må man melde fra, hvis ikke blir man trekt 650,- mnd, og får tilsendt produktet.. Men jeg vet ikke. Som sagt så har ikke jeg blitt trekt, så vidt jeg vet..

   Slett
 4. Ring Gratis:
  +47 21 95 51 25
  Man-Fre 6:00 til 18:00 PST
  Lørdag 8:00 til 13:00 PST

  E-post:
  support@silkofmorocco.com

  Fant dette på siden hvor du kan få gratisprøve. De kan sikkert hjelpe med avbestilling der ;)

  SvarSlett
 5. Hei :) Funket det??? fikk du langt hår på 30 dager?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.

   Her har jeg skrevet et innlegg om det ! :)

   http://jaqalynn.blogspot.no/2015/05/omtale-effekten-av-silk-of-morocco.html

   Slett
 6. Hei jeg har fått produktet men skal vi ha i oljen og skylle ut etter 30 min, eller bare ha det på seg?

  SvarSlett
  Svar
  1. Den skal ikke skylles ut. Står vel på flasken hvordan den skal brukes, gjorde i alle fall det på min :P Det som står på den er at den skal masseres inn i hodebunn, ikke skylles ut.

   Slett