2. mar. 2015

Hurra for deg som fyller ditt år...

På lørdag hadde jeg bursdag og fylte så mye som 23 (!!!).. Uff, skummelt så fort tiden går... Mange ganger skulle jeg fortsatt ønske jeg var 12..

Uansett, hadde en koselig morgen og var glad og fornøyd. Stelte meg og gjorde meg klar før vi skulle inn til byen for å starte feiringen på kino. Det mest interessante vi fant var faktisk en animasjonsfilm (siden jeg ikke alltid er så glad i action, som det var mest av..), men både jeg og Patrik er glad i animasjonsfilmer, så derfor ble det Big Hero 6. Syns den var veldig festlig, fikk faktisk latterkick en gang, og er lenge siden jeg har ledd så godt av en film..Vi hadde deretter reservert bord på Big Horn Steak House. Dette var første gangen jeg var der. Har vært et par ganger på Steakers i Tromsø, som er noe av det samme opplegget, og der syns jeg det var veldig bra. Steakers i Bergen er tydeligvis stengt ned, så da måtte det bli Big Horn.. Dessverre så må jeg nok enda se på Steakers som favoritten mellom disse.

Her er i alle fall et utvalg av bilder fra restauranten.Maten vi spiste (spiste omtrent det samme begge to). Eneste forskjellen er at jeg bestilte Ytrefilet og Patrik bestilte Entrecotè. Poteten var omtrent som chips/potetgull, de het rett og slett Big Horns poteter. Fikk med bernaise, mais og smør, og løkringer som sidebestilling. Var i alle fall veldig godt, men mektig.


Så etter mye om og men åpnet jeg gaven fra Patrik. Han var mer utålmodig enn meg på at jeg skulle åpne den, men jeg ville absolutt vente til middagen.. Haha. Var i alle fall en 3Doodler, som jeg har sett litt videoer og hørt om tidligere, så den på Clas Ohlson for ei lita stund siden, hvor jeg pekte den ut for han og fortalte hvordan den fungerte. Ga ikke noe uttrykk for at jeg ønsket meg den, så ble ganske overrasket over at det var det jeg fikk. Har enda ikke testet den ut da, men vil helst hente litt inspirasjon og sånt, før jeg gjør det, for man burde være sikker på at den blir brukt først og ikke bare blir liggende urørt..

Desserten min; Brownie og vaniljeis. Veldig godt! Bestilte halv porsjon, for jeg var ganske mett fra før..

Desserten til Patrik ble en banansplit.


Så, Patrik hadde vært å hvisket i øret på en av servitørene at jeg hadde bursdag, og jeg fant jo ut at han hadde gjort det forhånd, så visste at noe skulle skje, men visste ikke hva eller når. Så upassende som det var så kom de mens jeg drev å tok bilder av desserten min, så derfor var jeg ikke klar med kameraet for noe annet, derfor ble det dårlige bilder av det som skjedde. De kom ut med en liten skål med en slags sjokolade-is, med et stort stjerneskudd på. Servitøren tok noen bilder, og som man kan se, så er det overeksponert og uklart...


Fikk et par biter sjokolade sammen med regninga, før vi betalte og gikk videre til en uteplass og møtte Viveka og kjæresten hennes Johannes. Vi spilte litt biljard og andre fornøyelser utover kvelden fram til klokken ble ca to- halv tre. Verdt å nevne at jeg vant 3 av 3 runder biljard denne kvelden da, først en gang mot Viveka, deretter på lag med Viveka mot to andre, og igjen på lag med Viveka mot Johannes.
Var i alle fall en koselig og vellykket 23- årsfeiring. Takk til alle som bidro og gjorde den vellykket!

2 kommentarer:

 1. Maten på Big horn så veldig god ut. E jo veldig glad i akkurat den typen mat, men har aldri skjønt mæ på koffor den blir servert med potetgull, synes ikke det passe, og æ ville mye heller hatt med ordentlig pommes frites eller anna form for potet. Og ellers så like æ jo ikke løkringa, men utenom det hørtes det fantastisk godt ut! :)
  Har aldri opplevd noe sånt på restaurant faktisk, at æ får noe gratis med stjerneskudd osv, e ganske diskrét om at æ har bursdag så hvis æ skal oppleve det noen gang må det bli fordi noen andre fortell det for mæ, som jo Patrik gjorde for dæ no :p

  Ellers, va det en veldig hyggelig kveld på Fotballpuben! :D E alltid koselig å være ute og spille biljard da, og egentlig føltes det ikke noe spesielt, altså, at vi gjorde noe utenom det vanlige selv om du hadde bursdag, om du skjønne ka æ mene? :p Men du har jo aldri vært ute på bursdagen din, så det va jo nytt i sæ sjøl da :)

  Iallefall fint du koste dæ! :D <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei syns heller ikke at potetgull passer, for jeg ser ikke på det som mat, liksom :P Men man kunne velge mellom forskjellige potet-typer, men jeg ville ikke ha pommes frites, for det blir for gatekjøkken- følelse av, og egentlig hadde jeg mest lyst på hvitløksmarinerte poteter, men Patrik liker ikke den lukta vet du, så lot være pga det.. Derfor ble det potetgull xD

   En gang da jeg var på Steakers i Tromsø å feira bursdag, fikk jeg plutselig bursdagsang av tre servitører og desserten jeg bestilte var gratis ^^ Virker som jeg fikk desserten jeg bestilte gratis denne gangen også, for den sto ikke på regninga :P

   Ja, jeg skjønner hva du mener. Blir jo det samme vi gjør der uansett, antakelig så :P

   Slett