28. okt. 2016

Høsten

God kveld!

Tenkte jeg kunne dele noen høstlige bilder denne litt triste sene torsdagskvelden. Føler ikke karmaen har vært helt på min side i kveld likevel, til tross for at jeg faktisk ga 70 kr til en tigger her om dagen.

Bildene tok Viveka av meg da vi var på vei hjemover fra Østlandet. Her hadde vi stoppet på Gol :)


Ikke meningen å spre negative vibber, men det er stort sett når ting går litt i mot deg jeg føler det er viktig å skrive. Disse typiske rosabloggerne skriver helst bare positivt, men lets face it; alle dager er ikke perfekt uansett hvor mye man prøver å overbevise om det.

De siste ukene har jeg spurt meg selv hvorfor jeg bor i Bergen. Det er èn opplagt grunn, som er kjæreste og venner. Jeg hater klimaet her. Av alle årstider er det nok høsten jeg liker minst. Den er bare kald og sølete syns jeg. Vår og sommer er herlig, stort sett. Vinter pleier jeg også å elske, men her i Bergen får vi stort sett ikke snø, bare sludd, regn og haggel. Det regner hele året. Det eneste jeg får ut av vinteren her er fastfryste bildører, også får jeg ikke engang noe igjen for det! Hadde jeg enda kunnet trøste meg med snøen!

Julestemningen rekker nesten ikke komme før jula er over, når det ikke ligger et fnugg på bakken. Stemningen begynner vel å sige inn når jeg er halvveis på vei til Toten i Desember, I guess.

1 kommentar:

  1. Koselige høstbilda, e så fine farga ute på høsten ^^ Og va en koselig tur :D

    På en måte e faktisk høsten min favoritt årstid xD Pga at det ser så fint ut ute, pluss at æ like når mørketida kommer. E jo glad i sol også, og at det e varmt, men like på en måte mørketida bedre likevel. Klimaet i Bergen plage mæ heller ikke noe spesielt, synes ikke været nordpå e noe særlig bedre akkurat.. :p
    Eneste e at det kunne regna litt mindre her, blir fort slitsomt at det skal være så vått hele tida.. Pluss det e jo også kjipt at det ikke e snø sånn med tanke på julestemning, men har jo ikke feira jul her hittil noen år likevel, så da betyr det heller ikke noe særlig :p

    SvarSlett