21. apr. 2015

Photoshoot; Purple dip dye

God kveld!

Har tenkt på å bestille frisørtime i rundt en måneds tid, men har ikke hatt råd, men bestilte endelig på torsdag, så i går kveld var jeg hos frisøren. Hadde time 17.30, var ferdig rundt 20.30 først.. Så jada, satt rundt 3 timer i stolen. Hadde det gått som planlagt skulle jeg vært ferdig en time før, men første gangen tok ikke håret mitt farge, så måtte prøve igjen. Den første fargen vi prøvde var ganske lys, så det kan godt hende den var for lys, derfor prøvde vi en mørkere andre gangen. Hadde i alle fall en liten photoshoot med meg selv i kveldssolen i går. Her er resultatet :)

Jeg er i alle fall veldig fornøyd med fargen, syns den var veldig fin. Det eneste jeg ikke er helt fornøyd med er "formen" på fargen, siden jeg sa til frisøren at jeg ville den skulle følge formen på håret mitt (i en bue). Da jeg kom hjem så jeg i speilet at fargen går høyere opp på høyre side enn på venstre side (syns ikke på bildene), så er mulig jeg må prøve å farge litt til hjemme en vakker dag, så det blir jevnt.

Har jo blogget såvidt om lilla dip dye et par gangen tidligere. Og syns jeg selv har fått til formen jeg var ute etter ganske bra på de.

Her er linker til innleggene:
• Lilla Dip Dye
Dip Dye


• Hva syns du?

4 kommentarer:

 1. Fin lillafarge :D Egentlig synes æ ikke dip dye e så fint personlig, fordi æ føle det blir så "avkutta" holdt æ på å si xD altså, at det blir et merkelig skille mellom fargan sånn at det farga håret ser ut som extensions, men kommer vel litt an på formen på farginga, ser forsåvidt at formen her ser litt feil ut, men ikke sånn veldig ille liksom :p Synes fargen kledde dæ da, og at det ble fint :) Æ ville heller foretrukket å ha hele håret i den fargen da, for æ synes at det lilla dekke såpass mye av håret at det likegodt kunne vært i hele håret, om du skjønne :P hadde dip dyen vært kortere, at den stoppa enda lengre ned hadde det blitt en anna sak.

  Men ja, uansett en veldig fin lillafarge da :D Sikkert speiselt i sollys!
  Likte godt bilde nr 2, 3 og 4. Spesielt nr 3, det va superfint :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, men det er akkurat det at for at dip dye skal bli ordentlig fint må det bli gjort rett xD Men skjønner hva du mener. Prøvde å si klart ifra til frisøren ang. det med formen og myk overgang mellom fargene, men ble ikke helt vellykka.. :(

   Men tusen takk :D Jeg liker jo å ha litt av håret i naturlig farge, av en eller annen grunn. Føler det blir så falskt, så lite "meg selv" uten litt naturlig farge, pluss at jeg slipper stygg ettervekst. :P

   Slett
 2. Whue, syntes dette ble kult jeg! Digger hvertfall fargen :D

  SvarSlett