2. apr. 2015

Pakke i posten; Silk of Morocco Argan Oil

Jeg bestilte jo en hårolje for 3-4 uker siden. En prøvepakke hvor jeg bare betalte frakt på 37,- kr. Trodde den skulle komme tidligere, så begynte å tro jeg hadde gått i en felle, og ikke motta den i det hele tatt.

Til min store forundring lå den i postkassa i dag. Blir spennende å prøve og se om den hjelper noe i det hele tatt. Her er et innlegg jeg skrev om det tidligere, hvordan den skal fungere osv.


Trodde den var ment til å legge i hårtuppene, men det viser seg at den skal masseres i hodebunnen, noe som virker mer logisk i forhold til hvordan den skal virke... Viser seg at den også kan brukes til hud og negler. 

Det eneste som skurrer nå, er hvordan jeg skal avbestille sånn at jeg ikke mottar disse måned etter måned. Måtte egentlig si fra etter 21 dager (om det er etter bestilling eller etter jeg har motatt produktet, vet jeg ikke), men jeg i alle fall altså ikke gjort det. Grunnen til det er fordi jeg ikke har fått noen informasjon om hvordan jeg SKAL avbestille.. Noe som gjorde meg skeptisk til om dette var særiøst eller ikke. Så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.. 

Det positive er jo imidlertid at jeg brukte det gamle visa- kortet mitt på denne bestillingen, og har etterpå bytta bank og fått nye kontoer og visa- kort, som vil si at hvis de prøver å trekke meg 650,- neste måned, så vil de ikke få hentet ut noe, da det ikke er noe dekning på det gamle kortet. Så da får man bare håpe at det ordner seg :) 

Om noen vet hvordan jeg kan ordne opp i dette, vær så snill å si fra. Gjerne også om dere har noen meninger om produktet, dere som har prøvd det. 


Kommer sikkert til å skrive innlegg senere om virkningen av denne. 

16 kommentarer:

 1. E spent på ka du synes om den. No har jo æ allerede den håroljen du prøvde hos mæ, som æ like veldig godt, så treng jo egentlig ikke noe ny med det første. Men har hørt mye bra om Morrocco-produkta da, så den funke nok fint da :)
  Håpe det løse sæ med betalinga videre. At dem ikke kan trekke dæ videre etc. E rart dem ikke har gitt noe info om kor du kan henvende dæ.. o_O

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, men håroljen din har vel ikke samme virkning som denne skal ha. Din er vel mer ment for at tuppene ikke skal være tørre osv, og for å gi glans. Denne skal jo faktisk gjøre at håret vokser fortere og blir merkverdig vesentlig lengre på kort tid. Håper i alle fall den holder det den lover.

   Slett
 2. Ja, sant det. Haha, hadde glemt det.. da vente æ spent på din dom :D Kor ofte må du bruke den for at den skal virke best da? Vet du det? :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det står egentlig ingenting om det. Står bare den instruksjonen om at man kan bruke den på henda, at den kan brukes daglig eller når det trengs. Står ikke noe om det på beskrivelsen om hår og negler osv. Men jeg blir i alle fall å bruke den etter hver dusj, om ikke annet.

   Slett
 3. Hvordan ble du kvitt abbonomange? Fikk nettop den første flaska for 37 kr i frakt men vil ikke bli belastet me mer i senere tid!! Hjelp! Ta kontakt 94244831 for å si hvordan du klarte det!

  SvarSlett
 4. Nå har de trekt ifra meg 677 kr og jeg har sendt mange mail til dem så det der må jo virkelig vær noe lureri.. hvordan skal jeg gjøre sånn at de ikke trekker ifra meg igjen?!

  SvarSlett
 5. Koster det 650 i mnd? fyy

  SvarSlett
  Svar
  1. Var det det sto, ja.. :/ Men jeg har snart hatt flaska i en måned, og det er fortsatt mye igjen, til tross for at jeg har brukt den nesten daglig.

   Slett
 6. Men har det fungert.. burde vel se resultat må ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror den har fungert litt, ja, men ikke slik de har prøvd å fremstille det, som du ser her: http://jaqalynn.blogspot.no/2015/03/silk-of-morocco.html

   Har tatt bilder av og målt håret hver uke nå og det har skjedd noe, men er ikke noe man legger merke til ved første øyekast liksom. Men hvis jeg har klart å måle rett har det vokst ca 3 cm på 3 uker :) Men kan jo tenkes det ikke funker likedan på alle hårtyper.

   Slett
 7. Har du funnet ut hvordan du skal avbestille??? bestilte idag og har blitt bombadert av telefoner!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, har ikke det dessverre. Men har nå egentlig gitt opp å finne det ut, siden jeg uansett ikke kan bli trekt. Har heller ikke motatt noen fler mailer, telefoner eller andre purringsbrev osv, så.

   Slett
  2. Send en epost til support@silkofmorocco.com der du avslutter abonementet. jeg fikk bekreftet at jeg sa opp med en gang.

   Slett
 8. Er det bare en flaske du fikk? eller var det flere?

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare en, men har den enda. Langt fra tom :) hat ikke fått tilsendt flere i ettertid heller.

   Slett
 9. Jeg har fått 3 flasker i posten, med faktura om betaling.. Har ikke vist hvordan man skulle få avbestillt det før i dag når jeg leste dette hær.. så takk! (support@silkofmorocco.com)

  SvarSlett