15. apr. 2015

Challenge day 1: Dine 3 yndlingssanger nå

Har jo egentlig nevnt noen favoritter forrige innlegg jeg skrev om disse utfordringslistene, men greit å gjøre det litt mer ordentlig nå. Har jo en del favoritter, så er litt vanskelig å velge kun 3, but here it goes. Dette er i alle fall sanger jeg hører en del på nå :)

Tilfeldig rekkefølge. 

1. Marina and the Diamonds - I´m a ruin2. Marina and the Diamonds - How to be a heartbreakerOg en all time favorite:

3. Marina and the Diamonds - I am not a robotMarina er blitt en av mine favoritt- artister, er for det første veldig fascinert av videoene hennes, og dessuten har hun veldig fengende musikk :)

Kan samtidig dele et par videoer jeg har selv har lagd, siden det passer seg nå.

Den første er en Make up tutorial på sminken hun har i How to be a heartbreaker.Engelsken min er ikke den beste, men jaja..

Det andre er en bakomfilmen/flauser- video av min rekreasjon av I am not a robot - som jeg forøvrig enda ikke er ferdig med. Må filme noe på nytt blant annet, og deretter redigere ferdig. Men denne videoen har jeg ikke delt på bloggen før. Ganske morsom. Trenger forøvrig ikke se de 2 første minuttene, da det bare er prat...


1 kommentar:

  1. Haha, sa æ det ikke, kom til å velge Marina- sanga ja ;) xD
    Men ja, like egentlig også sangan og videoan hennes, men det e jo takket være dæ da ^^ Har ikke visst om ho engang, før du begynte å vise mæ :p Fenganes musikk iallefall!

    Og den videoen du har laga ser bra ut, godt gjennomført, utfra de klippan æ har sett :D glede mæ til å se det ferdige resultatet! Du må bli ferdig din treging xD

    Æ vil forresten lage musikkvideo igjen snart, både med og uten dæ. Gøøøøy! *_____*

    SvarSlett