17. mars 2019

London, England: Dag 3

Denne dagen hadde vi noen planer, men før disse planene fikk tre i kraft startet vi med en frokost på en annen Angus Steakhouse, som lå like i nærheten av hotellet. Disse restaurantene lå jo på ethvert hjørne i London virka det som...


Etterfulgt av litt vandring i området ved hotellet på leting etter noen butikker vi ville innom, hvor det også ble litt handling.

Kom over et teater eller noe slikt... 


Etterpå fant vi veien til Tower Bridge, for å kunne se denne også i dagslys pluss at vi hadde billetter til tour. Da vi var oppå brua hørte vi sekkepipe- musikk og skjønte ikke hvor dette kom fra, men da vi gikk ned en trapp til undersiden av brua for å finne ut hvor vi skulle gå fant vi fort ut hvor musikken kom fra.


Videre er noen bilder tatt fra innsiden av broen og maskinrommet.






Så det ble selvfølgelig enda litt mer bildetakning på utsiden igjen før vi stoppet innom Costa Coffee for noe å drikke før vi gikk videre til The Shard.




Tower of London.




Da vi kom inn i The Shard ble vi tatt noen bilder av, med green screen. Dette var bilder vi kunne kjøpe på vei ut, hvor det da var putta inn forskjellige bakgrunner. Vi endte opp med å kjøpe ett bilde, bare for å ha ett. Men jeg syns egentlig det var latterlig dårlig opplegg.. Bare se på resultatet..


Vi ble sendt opp med heis til etasje 72.. Som var toppetasjen, der det i grunn var ganske kaldt i og med at det var åpent mellom "veggene". Men her er noen bilder av utsikten.




Etterpå dro vi for å finne Absolut Ice Bar. Denne prøvde jeg og Viveka å gå på to ganger i fjor, men mislyktes... I år fikk vi i alle fall booket når vi kom dit, men måtte vente i ca èn time før vi fikk komme inn, fordi dem sendte inn folk i puljer. Denne timen ble vi sittende i den andre baren de hadde. 



Denne drinken var forresten utrolig god! Husker ikke nøyaktig hva den het, men husker i alle fall "Crumble".. Kanskje det bare var det? 

Til slutt noen bilder fra isbaren. Fikk beskjed om at det var 7 minusgrader der inne, men det kjentes mye kaldere ut.. Så jeg ble ganske lei etterhvert. Vi fikk èn velkomstdrink, men drinkene der inne var ikke noe særlig å skryte av heller. Alt var ferdigblandet, men tydeligvis ganske dårlig blandet..






5 kommentarer:

  1. Likte bilde 4 og det med duene^^

    Litt teit at ikke vi fikk til å dra på Ice bar når vi va i London, men utfra det du fortalte så høres det ikke ut som det va noe særlig der uansett. Tror faktisk den her i Bergen e bedre på et vis ^^

    Drinken så veldig god ut :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Bilde nr 4 fra toppen, eller?

      Ja, men utifra hva du fortalte om den i Bergen så høres den faktisk bedre ut. Vi kan dra dit sammen en dag da ^^ Men er jo uansett morsomt å ha opplevd.

      Slett
  2. Ja det rett etter han med sekkepipe ^^

    Ja vi kan dra dit en dag ilag :D

    SvarSlett
  3. Kule bilder av broen :-D og bildene oppe i toppetasjen i The Shard var helt utrolig fine. London er vakker :3 Virker artig å gå på sånn isbar, men altfor kaldt til at jeg hadde gått der tror jeg, hehe. Er så frysepinn :P Litt morro å se at dere har vært i London nå, for jeg og søsteren min reiser dit førstkommende lørdag :-D

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk ^^
      Fikk opp en sånn greie fra Facebook mens jeg var i London, om folk som hadde vært i London, og det var blant annet deg :P Har du vært i The Shard?

      Jeg er og frysepinn, så ble for kaldt for meg og, men er uansett en opplevelse ^^

      Ja, hørte Viveka nevnte at du skal dit :D Hvor lenge blir du? ^^

      Slett