11. feb. 2010

UKM snart!

Hei hei :)
Nå sitter jeg på kjøkkenet hjemme i Storfjord sammen med søsteren min Connie og Viveka. Vi er ikke trøtte xD Eller... jeg begynner faktisk å bli litt :P

Men vertfall så føler jeg at jeg har vært litt oversminka i dag fordi jeg sminka meg for å teste åssen jeg skulle se ut til UKM. Hadde tenkt ut litt i hodet og dette er resultatet:






Så har jeg gjort et forsøk på å lage noe ny hårpynt til drakta mi, fordi hårbøylen som fulgte med tror jeg blir litt ubehagelig å danse med, fordi den strammer ved øra og da får jeg vondt i hodet og den sitter ikke ordentlig så den vil slenge vilt rundt på hodet mitt mens jeg danser :P Men får se hva jeg kommer til å bruke. Her er vertfall resultatet:



I morgen skal jeg prøve å lime fjær på tror jeg, siden mamma fant svarte fjær jeg kan bruke likevel, som jeg først ville ha :P

I morgen skal jeg, Connie og Karoline øve til UKM borte på skolen i gymsalen, og da kommer jeg nok til å trene litt på dansen min også. Og siden Viveka klagde, så skal jeg si at hun også da kommer til å være i gymsalen på skolen mens vi øver :P På fredag kommer vi til å være på skibotn hele dagen under tekniske prøver før UKM, og lørdag er selve opplegget. Det blir fint, tror jeg :) Gleder meg! ^^ Har to filmer, to bilder og en dans. Ønsk meg lykke til da, med alle innslagene! :)

Og se forresten det fine været vi hadde i Tromsø på mandag:




Nydelig! <3 br="br">
Nå skal jeg brenne en cd med musikk til UKM :P Masse ukm-forberedelser hører du!
Ha en fin natt videre xD

2 kommentarer: