3. feb. 2010

Bare fordi...

... jeg er i bloggehumør nå, så må jeg finne noe å blogge.
Jeg har for det første ny header, vet ikke helt om jeg er fornøyd med den selv.
Hva syns du om den?

I dag hadde jeg fri fra skolen og skulle egentlig jobbe med tiff-oppgaven. Jeg skulle egentlig gjøre det, hadde planlagt å ta bilder, men det ble ikke av, så har jeg heller ikke skrevet noen anmeldelser i dag, rett og slett fordi jeg har vært for lat.

Har ligget i sengen hele dagen, har ikke giddi å kledd på meg en gang. Liggi å sett masse på youtube-filmer for det meste, egentlig. Mektig imponert over mye bra dans jeg fant. Jeg dro ut med Viveka å spiste litt når hun kom, men ellers har jeg ikke vært ute i dag, men så har jeg egentlig ikke spist no særlig i dag, og jeg er blakk, så kommer nok ikke til å spise så mye framover heller.

Men i alle fall, igår; Da var jeg i fløyahallen sånn på slutten av skoledagen, fordi jeg ikke gadd å sitte å se film i samfunnsfagen. Jeg danset. Øvde meg til UKM og sånt forskjellig en liten stund til det kom noen å skulle ha fotballtrening der.

Jeg satte opp mobilen min på filming og fikk filmet mens jeg danset...Jeg feilet med bakover-rullen min igjen :( Jeg prøvde å filme en gang etter det igjen også, der jeg danset hele dansen og fikk en litt bedre bakover-rull, men det vil jeg ikke legge ut sia jeg faktisk skal danse dette på UKM snart. Får du en liten smakebit. Hehe ;) Bry deg btw ikke om forstyrrelsen som går forbi kamera! :P

Ha en fin natt! :P

2 kommentarer:

  1. Haha, så randomt det var da han kom inn på filmen xD
    Hvorfor har du ingen bilder av deg i den nye dansedrakta i headern? ;)
    Iallfall, keep up the good work! Og ikke bråk for mye på scenen når du tar bakoverrull xP

    SvarSlett
  2. Vet det. han var bare plagsom xD har ingen bra sånn action-danse-bilde med den på enda. så det syns jeg du skal ta på ukm mens jeg danser? :D ikke bare 2-3 alså, men at du knipser i et så jeg kan får noen vellykka bilder xD da kan jeg lage ny header med sånne bilder^^ Neei, må ikke trene meg tørr på bakover-rullen så jeg feiler på ukm ;)

    SvarSlett