31. jan. 2010

Dirty Viveka...Denne sofaen ser kanskje ren og fin ut, men Viveka... Håhåhå! Ja, Viveka, du vet ikke hva hun faktisk har gjort i den. Hun bruker å sitte der, med et hardt grep om en lang og brei ting. Faktisk så stor og fyldig at hun knapt får plass til den i munnen, og det er jo igrunn ganske trist fordi det er jo dit den skal! Den har fyll inni seg, og man vet aldri når det kan komme ut, når det er Viveka det er snakk om som har den i hånden. Hun liker den veldig godt, men strever fortsatt med å klare å ha den i munnen uten å kunne søle ut sofaen. Så det går ikke. Hun søler ut sofaen :( Bare se lenger ned:
MASSE SALAT FRA LANDGANGEN HENNES! LILLE GRISEUNGE VIVEKA! xD

Men nå over til noe annet, ganske så random...Ja, måtte jo blogge "I am so blogging this"- t-skjorta til Viveka xD
Det var egentlig den lille random tingen :P

Nå kan jeg kanskje fortsette å fortelle hva vi har gjort i dag! ^^

Vi har vært borte på min gamle ungdomsskole, der hvor jeg gikk. Veldig koselig skole. Fikk låne nøkler hos den gamle læreren min, som er en skikkelig koselig og komisk person :P Så gikk vi bort i gymbygget, ned i garderobene og utforsket. Connie og Viveka skal lage film der, og fylle opp guttedusjene i garderobene, så de måtte teste ut å tette igjen sluket med plastfolie, teip og plastelina faktisk, som så ut som dette...(Syns det siste bildet var et ganske kult bilde). Klikk på bildene for å se større!
Men det der funket i alle fall flott! Ønsker dem lykke til på filminnspillingen.

Ellers, mens vi var der danset jeg i gymsalen der, og prøvde ut litt nye ting, som jeg har tenkt ut i hodet mitt, som å slå hjul og lande i spagat, som jeg ikke hadde gjort før, eller i det hele tatt tenkt på, men fikk det bra til, så det flettet jeg inn i dansen min til ukm.

Etterpå havnet vi i svømmehallen, der var det godt og varmt ^^ Så satte oss på kanten med beina i vannet, jeg og Viveka, så fikk vi lyst til å bade. Så jeg gikk uti vannet med bare bukse og bh på opp til hoftene. Det var skikkelig godt og gøy :P


Så tok jeg på meg drakten min og sminket meg litt overdrevent, for vi skulle ta bilder, men så gjorde vi plutselig ikke det, men så filmet Viveka meg mens jeg danset hele dansen min til UKM :) Men da var jeg allerede så sliten for jeg følte meg utmattet allerede etter å ha dansa i gymsalen. Så jeg orket nesten ikke danse ordentlig, så feila med bakover-rullen min hele tiden etterpå så jeg slo hoftebeina og fikk strekk i låret i en spagat :/ Ikke godt!

Tror jeg skal ta det litt med ro vertfall til tirsdag eller onsdag med dansingen, med mindre jeg føler veldig for å danse :P

Ønsk meg lykke til UKM da, vær grei! :)
Ha en fin kveld/natt!

1 kommentar:

  1. Hahaha, jeg er skitten jeg ja. (a) xD
    Så gøy innlegg, alt sammen. : DD Koooselig dag og alt.. n__n

    SvarSlett