27. jan. 2010

Jeg har prøvd drakten!

Og jeg elsker den! <3
Sondre (lillebroren min) har tatt bilder av meg, og noen av dem var overraskende bra, til å være Sondre. (Han er vanligvis ikke noe flink når det kommer til kamerabruk!) Klikk på bildene for å se dem større!Der ser du vertfall litt av hårpynten og smykket (btw en av de overraskende bra bildene!)
Hansken og det ene armbåndet :)Sånn! Det var det siste bildet, av de beste Sondre hadde tatt, som jeg har redigert bare sånn små basics. Syns det ble bra bilder! :)
Her kommer det og en video der jeg danser med drakten på, faktisk! :) Måtte jo teste den ut!
Jeg dansa i stua hjemme, og det er dårlig plass der så jeg tørr ikke strekke meg ordentlig ut, for da kan jeg fort sparke borti ting og sånt, og det kan både gjøre vondt og ødelegge. Og etter bakover-rullen min ble jeg litt borte, og glemte meg, så det blei litt sløving akkurat der, og som jeg sa er det for dårlig plass til å strekke seg ut i tillegg. Men herregud det er gøy å danse, og drakten var så fin! :D
Gleder meg til UKM! ^^ Ca 3 uker til den nå. Gru-gleder meg. Men tror det kan bli gøy og spennende :)

Håper dere ser og kommenterer!Ha en fin dag! :)

4 kommentarer:

 1. Den var fin. *-*
  Og du er flink til å danse. ^^
  -håpe du går videre på ukm- ;3

  SvarSlett
 2. Ønsker jeg også var i fin fysisk form og kledde alt *misunne* o..O

  SvarSlett
 3. Åh, så kul du var med den! Filmen virker ikke her, men du kledde den iallefall kjempebra! ;) Visste ikke at du også blogget!

  SvarSlett
 4. Takk. Bra jeg kledde den da :) og håper du er fornøyd med kjøperen! Hehe ;) Jeg syns jeg er heldig vertfall, at den fortsatt ikke var kjøpt når jeg så den ^^
  Filmen funker fint her, og andre folk jeg kjenner har og sett den. Kanskje det har noe med nettleseren din å gjøre? Hva bruker du?

  SvarSlett