14. feb. 2010

Kom videre på UKM tross skandale!

Hallo!

For det første vil jeg bare si at jeg hater sånne morgener som i dag, når du våkner opp og får følelsen av at ingenting er verdt å leve for, og du ikke har lyst til å gjøre noen ting, og du kommer på at det er søndag og i morgen blir en kjedelig, tragisk dag pga skole! JEG VIL FAEN IKKE MER SKOLE! Er så faens lei! + at det ikke fantes mat i huset da jeg sto opp -.-Har hatt to lange dager nå, både fredag og lørdag. Fredag hele dagen på skibotn pga generalprøve og lørdag hele dagen på skibotn pga UKM. Slitsomme dager, så var veldig sliten og trøtt da jeg kom hjem i går, så jeg sovna litt av i senga etter å ha prata i tlf. Men måtte stå opp igjen før jeg skulle legge meg så :P

Jeg hadde 5 innslag på UKM i år. 2 foto ("Èpouses de L`eau" og "Ace of Spades"). Dommerne syns det var kult at vi hadde oss selv som modeller :P og 2 filmer (Ukjent ID og A little Piece of Heaven) med Viveka. Så hadde jeg en Freestyle dans, igjen.. Tror jeg har deltatt på UKM med dans i 4 år, og har aldri kommet videre med det, skal mer inn på det tema etterpå! Jeg og Viveka kom i alle fall videre med A little Piece of Heaven - musikkvideoen våres. Ble egentlig veldig sjokkert når de sa det, for jeg trodde først det var Ludo Vitae, som ble å komme videre, helt til han sa det manglet noen bokstaver i tittelen :P Jeg ble veldig glad da! :D
Den filmen burde være bra da, siden vi har fått masse god kritikk, læreren sa vi ville fått 6'er på den og den kommer videre på UKM. Vi fikk i alle fall reaksjoner på filmen, siden det er masse vold og blod i filmen så var det masse små unger i salen og konfransieren sa ikke fra om det før filmen spiltes. Noen unger frika helt ut og sprang gråtende ut av salen med foreldrene og ja, er vel ikke nødvendig å si at det var mange sinte foreldre etterpå? Og religiøse folk hadde reagert på en scene som var filmet utenfor kirka.
Det var journalister samlet utenfor også som sa de ville skrive UKM-skandale artikkel i avisen, men Line (UKM-arrangør) nektet dem å gjøre det, heldigvis. Var veldig gøy med de reaksjonene da :D Haha!

Blir gøy å se hva som skjer på Finnsnes da! :DTilbake til dansingen (nå kommer jeg til å være ganske negativ desverre).
Jeg har deltatt med dans i 4 år (tror jeg) og alltid med forskjellige danser ofc. Nå hadde jeg forberedt meg godt og trent mye for å få årets dans ordentlig bra og til. Jeg fikk til og med fletta inn BAKOVER-rullen! Jeg kom selvfølgelig ikke videre, såklart, men dommerne på UKM er alltid urettferdig syns nå jeg. De sender små unger videre, for å oppmuntre dem til å fortsette å delta, selvom de gjør noe så simpelt som alle kan få til, det er liksom ikke noe man kan kalle "talent".
Det verste er ikke at jeg ikke kom videre, men at så og si ingen kommenterte verken dansingen eller drakten min. Det var en jente i 5-6 klasse eller noe i den duren som kom bort til meg "Du var veldig flink å danse, og i den filmen!" (Det var musikkvidoen tror jeg) og en annen dame som jeg har sett før som jeg ikke husker hvem er som sier at jeg var veldig sprek og flink til å danse osv. Sånne folk gjør meg glad. Og bortsett fra mamma og sånt som også sa at jeg var skikkelig flink da.
Er jeg nødt til å fiske etter kommentarer?

Uten kommentarer på dansingen min mister jeg motivasjonen og det er ikke bra, siden jeg elsker å danse! Jeg vet liksom aldri hva folk tenker om det. Er det bra, er det dårlig, duger jeg ikke å danse eller faller det rett og slett bare ikke i smak (vertfall hos de der faens dommerne)?

Nei, gleder meg til å avslutte skolen, flytte til oslo og starte på dans igjen og jobbe ved siden av!

Legger ut noen bilder og kommer nok film etterhvert også. Jeg ble ganske førnøyd med dansingen min i går så!
Det er i tillegg morsdag, valentinsdag og fastelavenssøndag i dag. Gratulerer med morsdagen, alle mødre og happy fucking's valentinsdag! -.-

(Trykk på bildene for å se større!)


Bakover-rullen min! ^^
Jeg vil bare få sagt en ting til; Om jeg skal gå videre med noe på UKM, vil jeg helst det skal være dans, for jeg vil ikke holde på med bare film resten av livet :P Kjedelig. Er lei av å lage filmer, veldig snart, føler jeg. Vil mye heller danse.

Ha en fin dag, som jeg også skal prøve på videre.

5 kommentarer:

 1. æg synes også att de dommeran e urettfærdi D: de e så teite >< de blir bare så sjarmeeeeeeeert av de bæsjongan, sånn att de MÅÅ bare sende de videre.. og viss de e eldere enn de små ongan må man jo være super super super super go, og være omtrent norges bæste for og komme videre D: mens ongan må bare være litt flink og søte, så kommer de videre D:

  SvarSlett
 2. Jeg vet det... :/ dommerne burde jo gå etter talent og det de ungene har kan man ikke kalle talent, fordi sånt kan jo alle klare... Syns det er forferdeli urettferdig.. -.-
  Hvem er du, btw? :P

  SvarSlett
 3. xD æg e mæg .__. janne x]

  SvarSlett
 4. Ahh, regna egentlig med det, på måten eg så du skreiv på ;)

  SvarSlett