28. feb. 2017

Birthday girl

God dag!

I dag er dagen min, da jeg fyller år igjen. Hele 25 denne gangen... Vet ikke helt hva jeg synes om det, men er ikke så mye å gjøre med saken! Føler meg egentlig ikke stort eldre enn 19 enda, så kan heller leve på det. 


I dag var jeg oppe kl halv sju - noe som er tidlig for meg når jeg egentlig ikke skal noe. Sto opp sammen med Patrik fordi han trengte skyss til Åsane for å hente lastebilen. Så siden vi likevel skulle opp, og det er bursdagen min og han ikke kommer til å være her utover kvelden - så foreslo jeg bursdagsfrokost. Derfor ble det en god frokost på oss bestående av stekt egg, brød og melk. 

Har fått feiret bursdagen både lørdag og søndag da, så er vel egentlig ikke synd i meg. På lørdag ble det middag, gave og kake sammen med Patrik. Her er en oppsummering i bilder fra dagen!Fikk først en søt gave. Han hadde ikke fått kjøpt noe skikkelig til meg til dagen, men jeg har fått tre gaver hos han hittils med slike småtterier. Han mener han skal ordne noe ordentlig senere. 

Senere på kvelden sto han for matlagingen. Entrecotè med småpoteter, grønnsaker og saus!Etter maten fikk jeg enda en gave.


Det var rose- ledlys og en søt, glitrende revefigur. Lysene hang jeg over en gardin, hvor de passet fint, og reven fikk stå til pynt på stuebordet.


Han hadde nevnt tidligere at han hadde en overraskelse til, og jeg ble faktisk overrasket da han plutselig kom ut med en kake. Vi hadde snakket om det tidligere at vi ikke hadde noen, og at bakeriet han hadde planlagt å kjøpe på var stengt, så jeg forventet ingen kake den dagen. 
Gjorde et bra inntrykk med det i alle fall, og kaken var veldig god! Syns det ble en koselig og vellykket aften, så jeg var fornøyd med den. Tusen takk, Patriken min!

På søndag kom foreldrene til Patrik på middagsbesøk, hvor vi begge to lagde maten sammen. Moren hans hadde laget pavlova- kake, så fikk jeg en eske konfekt og penger i gave hos dem. Tusen takk for det! 
På kvelden tok jeg og Patrik oss også en tur på kino og så The great wall. Så det ble alt i alt en veldig koselig helg! Bare synd den er så kort.. Så i dag før Patrik reiste på jobb sa han at han hadde en overraskelse til meg når jeg kom tilbake etter å ha kjørt han til Åsane. Det viste seg å være enda en liten gave med et budskap..Han mente han var lei seg for at han ikke kunne være med meg på dagen min (: 
Elsker deg gjør jeg likevel, kjæreste! Tusen takk for en kjempefin helg! 

5 kommentarer:

 1. Gratulere så mye med dagen! :D

  SvarSlett
 2. Det så koselig ut ^^ Maten så god ut og søte gava han ga dæ :D jammen, reven va søt, sånn vil æ og ha xD haha. Vet du kor han kjøpte den?

  Koselig å få bursdagskake også ^^ æ har aldri fått det før. Hint hint xD (a)

  Og igjen, gratulere med dagen :D blir koselig i kveld ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, skjønte du kom til å like den reven :P Kjøpt på Nille, tror jeg.

   Ja, det er koselig å få bursdagskake, men whaat? Har du aldri fått? :O Deeet må vi jo gjøre noe med xD Jeg har jo fått bursdagskake omtrent hvert år siden jeg var liten, mamma har stort sett alltid lagd :P Har du ikke fått det når du var barn og hadde bursdagsselskap? :P

   Og takk :D Var veldig koselig i går, ja ^^

   Slett
 3. Ja det sa vel sæ sjøl at æ kom til å like reven, haha xD

  Åh jo, har jo fått kake når æ va lita. Mamma lagde forskjellige kake til både mæ og broren min hvert år ^^ men tenkte på i senere tid, sånn type i voksen alder xD
  Hadde vært koselig om du hadde lagd til mæ, du e jo flink til det ^^

  Jaa det va koselig :D

  SvarSlett