13. feb. 2017

Vår valentinsfeiring

Som nevnt så ble det en rolig kjærestehelg denne helgen. Vi hadde vår vanlige taco og tv serie- fredag, noe som jeg faktisk ser skikkelig frem til heeele uken mens han stortsett er ute på tur. Det er ukens høydepunkt for meg, vil jeg påstå.

På lørdag derimot var det litt spesielt. Vi bestemte oss for å feire valentinsdagen da, i og med at dagen er på tirsdag, hvor det er lite sansynlig at han er hjemme. Jeg fikk beskjed om at jeg måtte dra ut av huset noen timer så han kunne ordne noe for meg, så jeg tok meg en tur på Åsane senter og tråkka litt. Han sa jeg skulle ringe på når jeg kom hjem, og det han møtte meg med i døra var en bukett med roser.


Så kom jeg inn til dette..Han holdt på å lage god middag til oss, som var biff og småpoteter med kryddersmør og agurk ved siden av. Jeg sa at jeg gjerne ville ha noe grønnsaker ved siden av uansett hva han skulle lage, men han klarte å glemme det, så da ble det agurk. Det var i alle fall kjempegodt, uansett! 

Så ble det friske jordbær med fløte til dessert. Han hadde også lagd eplepai, som vi spiste senere på kvelden. Jeg kjøpte noen småtterier til han her om dagen, bare for en liten oppmerksomhet. Hadde egentlig ingen ideer, så da ble det bare enkelt med søte sjokoladehjerter.Så.. Da jeg fikk lov å gå ut i gangen mot soverommet, var det dette synet som møtte meg.
Jeg hadde regnet med levende lys og roseblader rundtomkring, men ikke den store bamsen, så da jeg så den smilte jeg fra øre og øre, og det smilet ble der. Så da jeg kom ut i stua til Patrik igjen, klemte han meg og jeg begynte faktisk å gråte. 

Av en eller annen grunn ble jeg sjarmert til tårer av det, og det betydde vel mer for meg enn hva jeg hadde trodd. Det var Patrik som sto for alt på denne dagen, egentlig fordi han ville vise meg hva jeg betyr for han. Og det er sikkert mye av grunnen til at jeg reagerte som jeg gjorde, siden vi ikke har hatt det helt lett de siste månedene. 


Et litt eldre bilde av oss til slutt.

Patrik.. Du betyr mer for meg enn hva du selv vet! Takk for en kjempefin og koselig kveld. Elsker deg! 

2 kommentarer:

  1. Så kjempekoselig ut! :D
    Maten så god ut og e ekstra fint når det e fyren som gjør en innsats, pynte opp osv :)

    Bamsen hadde æ og blitt skikkelig glad for, den va søøt ^^ Og du fortjene den etter alt som har skjedd!

    SvarSlett
  2. Så utrolig koselig gjort av han! også så søt bamse du fikk ;3

    SvarSlett