9. feb. 2017

Nothing but time

God kveld.. Klokken er jo nærmere 2:00, så er jo igrunn natt, men ikke helt leggetid for meg enda, så tar meg tid til et innlegg.

Har vært veldig lite aktiv på bloggen i det siste. Hadde egentlig en plan om å gjøre litt kreative sminkelooks og sånt etter jeg kom hjem, og har jo vært hjemme i snart 1 måned og fortsatt ikke gjort noe.

Har pågått veldig mye de siste to ukene, som har tatt all min energi og motivasjon. Brukt mesteparten av tiden på å tenke og prate, vært sint, frustert og veldig deprimert. Skal ikke gå mer inn på det, selvom jeg føler jeg har hatt behov for å få det ut. Ofte så hjelper det å skrive alt det man føler og tenker om man ikke har noen og snakke med i øyeblikket. Kan ikke love jeg blir å være noe mer aktiv videre herfra, men skal i alle fall prøve. De tingene som foregår nå kommer til å ta mye tid for å komme seg tilbake til der man var.Uansett. Patrik hadde bursdag forrige søndag. På lørdag inviterte vi foreldrene hans på middag og kake. Torsdag og fredag brukte jeg på og rydde, vaske, handle og bake kaker. Lørdag lagde jeg røkt svinekam med hjemmelagde fløtegratinerte poteter og grønnsaker. Var veldig nervøs for at det skulle gå galt, siden jeg sjelden lager sånt, men det ble faktisk veldig bra!

Jeg bestilte noen bursdagsgaver til han på nett like etter jul. Tenkte på han med en gang jeg fant dem, så måtte nesten bare og det viste seg at han likte dem veldig godt.Motivet på denne koppen kommer fra TV- serien supernatural. Legger med link under med akkurat scenen den kommer fra. Den er hilarious. 
På søndag tok jeg og han en liten feiring alene med middag og dessert på Egon. De gjorde visst et unntak så han fikk banansplit gratis, når de normalt har en annen standard bursdagsdessert de spanderer.

Har ikke så mye mer å si/dele, utenom noen raske bilder av looken fra søndag.

1 kommentar:

  1. Like det første bildet i innlegget ^^

    Kjipt at det har blitt en så dårlig start på 2017.. :( Men håpe det blir bedre etterhvert <3
    T-skjorta og koppen passa bra til Patrik ^^ Æ ser jo ikke på Supernatural da, men du har vist mæ den scenen tidligere og den e komisk ja xD

    SvarSlett