31. aug. 2016

Kjærestetur til Hotel Ullensvang

Som jeg nevnte for noen innlegg tilbake igjen skulle jeg og Patrik på en aldri så liten kjærestetur helgen som var. Vi tok turen til Ullensvang hotell i Hardanger. Vi begynte å snakke om å dra dit for over et år siden, men så ble det liksom aldri noe av før Patrik nevnte det igjen for noen uker siden.Vi tok turen som en liten feiring til 2 års jubileum som vi har om ca 3 uker, men jeg vil likevel anta (og håpe) at vi får tatt oss en liten feiring til nærmere dagen. Blir sansynligvis ikke før helgen etter siden dagen er en tirsdag, hvor mest sansynlig Patrik er bortreist.. 

Uansett, dette var et veldig fint og stort hotell med både inne og ute- basseng i ett. Det vil si at man kunne gå rett fra bassenget inne og ut på utsiden, som man ser litt av i videoen lenger ned. De hadde også en del andre aktiviteter som biljard, bordtennis, tennis, squash og bowling. Og ikke minst en utrolig flott utsikt/natur i området. Helt herlig. 

Her er i alle fall et bildedryss fra turen og en video til slutt! Oops.. Masse bilder!


Middagen første dagen i restauranten på hotellet. Utrolig god mat! Hotellrommet vårt

Her er også noen screenshots fra filmen


4 kommentarer:

 1. Takk for besøket og tusen takk for koselig omtale på bloggen din! Veldig gøy! Filmen likte vi spesielt godt!! Tillater meg å dele den på FB-sidene våre og håper det går fint! Velkommen igjen og beste hilsen fra Hotel Ullensvang :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, jo takk for kommentar! Hadde jeg ikke forventet :) Fint å høre det ble godt likt!
   Ja, filmen skal du få lov til å dele :)

   Slett
 2. Likte godt de to første bildan ^^
  Ellers så det ut som et koselig opphold :D

  Likte også filmen godt. Synes ofte film e bedre å se på når det gjeld sånne her opphold, får enda bedre inntryk av stedet osv da ^^ Så veldig fint ut på den plassen, og så også ut som dåkker koste dåkker der.
  Man blir aldri for gammel for ballrom iallefall ;) xD

  SvarSlett
  Svar
  1. De to første bildene, regner du da med det aller første bilde med tekst på ? xD
   Ja var veldig koselig opphold ^^

   Slett