23. aug. 2016

Todays look: Purple eyes and ombre lips

Et kjapt innlegg før jeg tar kvelden er bare noen raske bilder av min look i dag. Veldig enkel, siden jeg ikke hadde så god tid, men satsa på ombre- lepper i dag. Det pleier jeg normalt ikke ha, men synes det er veldig fint. Grunnen til at jeg normalt ikke bruker det er fordi jeg har få leppeprodukter, og de fargene jeg har gir ikke den effekten jeg vil ha. Men man tar hva man har - slik som er gjort her.
Var å henta Viveka og kjæresten på flyplassen i dag også, og fikk et par fine italia- gaver fra henne.Neglfil og en lilla mascara. Tusen takk, Viveka!

Viveka huska at jeg hadde nevnt at jeg ønska meg lilla mascara, men hadde visst glemt at jeg hadde fått tak i en - dog en ganske dårlig en. Tilfeldig at jeg brukte den akkurat i dag da.. Den jeg har gir grei farge, men lite fylde til vippene. Håper denne er bedre! 

2 kommentarer:

 1. Synes ombré-leppe e veldig stilig og det så jo ikke ille ut med de fargan ^^ synes det va fint. :D

  Bra du likte gavan selv om dem va litt kjedelig x) <3 Får håpe mascaraen e bedre ja selv om den bare kosta 60 kr så det spørs x)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk ^^ Nei de fargene så jo ganske fin ut ilag, men her har jeg vel brukt den lyseste og mørkeste jeg har sammen, så kan liksom ikke få noe særlig andre kombinasjoner enn det her akkurat nå. Vil gjerne ha litt andre toner, både lyse og mørke for å kunne variere mer.

   Ja det spørs, men vi får se. Blir sikkert å teste den i helga :-)

   Slett