21. mar. 2010

Fra 2 klasse - til 2 klasse!

God kveld (eller natt)
Jeg har akkurat lagt meg i senga, så skal sove rett etter jeg har skrevet dette innlegget, så for meg er det fortsatt kveld!
Dette er et bilde jeg la ut på facebook@Lynn Helen Brenna tidligere i dag og vier hele dette innlegget for dette bildet, fordi jeg elsker det! (Du blir nok nødt til å trykke på det, siden ikke hele bildet vises!) Det er av meg, Kristina og søsteren min Connie. Jeg gikk vel i 2 klasse, Connie og Kristina i 4, og det var en slags juleavsluttning med underholdning hvor Kristina sang og Connie var også med i forestillingen på en måte, husker bare ikke hva hu gjorde. Men jeg husker hvor vi var, satt og hva vi gjorde mens dette bilde ble tatt! :D


Så kommer den noen flere bilder av meg fra i dag hvor jeg tøyer. Har tøyd og danset så og si i hele dag. og har fått til bedre enn det disse bildene viser. Var ikke ordentlig varm når jeg tok disse bildene. Men jeg kommer meg. Merker fleksibiliteten min tar seg opp, om man kan si det slik!? Så har jeg fått en liten skade i ryggen/skulderbladet under tøyinga, som gjør fryktelig vondt hver gang jeg rører en muskel, puster tungt, bøyer meg, vrir hodet... sikkert en overanstrengelse, muskelstrekk?


Det kommer seg nok, håper jeg! :)


(Trykk på bildene for å se større)

I det jeg var på tur ned igjen.. Ikke et så veldig heldig øyeblikk.Jeg kan ikke si jeg er heldig, eller fornøyd med ansiktet. For ikke å nevne foten i samme slengen; Den skal være rett opp! Men jeg får det ikke til enda!
Jeg syns særlig dette bildet er noe for seg selv; Ikke fordi jeg har et så fantastisk bra ansiktsuttrykk (ironi), men fordi det er et eksemplarisk bevis på at jeg nesten får tak i foten min bak hodet. Grunnprinsipp til en backcatch, som jeg også er fullt bestemt på at jeg skal få til en vakker dag! Ønsk meg lykke til med det!?
Jeg fåt foten opp til hodet i alle fall...
Men dette kan jeg ærlig innrømme syns er et herlig bilde! Haha. Er rimelig fornøyd med ansiktsuttrykket mitt!
Dette er og en ganske ok bilde, et jeg er ganske fornøyd med.
Visste ikke hvilket av disse jeg likte best, så derfor begge to. Er ikke så langt unna å få føttene til hodet! Trodde det var lenger unna, så jeg ble ganske overrasket etterpå når jeg så bildene og så hvor nært det var en hva jeg forventet!

Også et siste bilde jeg liker veldig godt:


Fordi jeg ikke er mange rare cm-erne ifra å sitte i en spagat! Bare en ting man kan gjøre da; tøye mer, Lynn! Tøy mer, og oftere, flere ganger om dagen, flere timer! Hah!
Jeg er hva man kaller en... tøyoman, kanskje?
Om jeg ikke tøyer en dag, får jeg rett og slett dårlig samvittighet overfor meg selv!

Ønsk meg lykke til med tøyinga da!?

Hva syns du om bildene?
Og tøyeligheten min?

Ha en god kveld/natt/morgen whenever you read this!

4 kommentarer:

 1. Du så skikkelig skjønn ut på det barnebildet! :D
  Hmm, tøyinga kommer seg ja. ^^ Ser bra ut. Jeg får også dårlig samvittighet når jeg ikke tøyer. xD Huff.
  Men du klarer det nok! : D

  SvarSlett
 2. At det går an å streke seg så mye skjønner jeg ikke:P Lykke tell videre da;D å vær forsiktig så du ikke skader deg:P

  SvarSlett
 3. Håhå! you've seen nothing yet, Dan! Jeg er ikke myk! - i forhold til andre dansere!
  Jo, takk, og det er allerede forsent. Jeg skader meg nesten hele tiden når jeg driver med noe fysisk! x)

  SvarSlett
 4. Haha så søte vi var. Kommer tilbake og leser mer siden.

  SvarSlett