16. aug. 2021

Macbook plastidipet

Var så lei av den originale sølvgrå fargen på Macbooken, så jeg fikk et innfall om å prøve å lakkere den. Lakkert med plastidip i en colorshift/kameleonfarge, den er lett å ta av igjen, og ser mer eller mindre ut som den fint detter av av seg selv etter hvert. Resultatet ble ikke 100% og det satt dårlig på kantene, så den har løsnet litt, så kanskje det blir en do-over senere. 






2 kommentarer:

  1. Stilig med ny farge enn bare den der Standarde ^^ men kjedelig at det ikke virke til å holde så godt da. Går det ikke an å ta noe beskyttende lakk eller noe over igjen som gjør det mer holdbart? ^^

    SvarSlett
    Svar
    1. Har hatt oppå noe som skal gjøre at det holdes bedre, men ikke lakk. Men denne lakken skulle man liksom ikke trenge noe ekstra over. Rensa jo maskinen før lakkering, men kan jo være noe fett/smuss som ikke er vasket skikkelig bort som har gjort at det ikke har festa seg, pluss at kantene rundt skjermen er jo ganske tynne, så kan jo hende det hadde sitt bedre om man bare hadde Lakkert baksiden av skjermen og ikke på sidene.

      Slett