25. aug. 2013

Gamle uferdige verker

God kveld!
Jeg har mye å blogge om for tiden egentlig, men jeg glemmer det bort fordi jeg prioriterer andre ting.For noen måneder siden kjøpte jeg meg en brukt symaskin fordi jeg hadde ambisjoner om å lære meg å sy. Symaskinen står dog fortsatt omtrent ubrukt. Har ikke klart å sette meg inn i det der enda, og har heller ikke tatt meg råd til å kjøpe materiale (stoff og tråd etc) til å sette i gang.

Nå når jeg dro til toten en tur igjen, hovedsakelig på grunn av en fotokonkurranse jeg var med i og ble trekt ut, (forteller mer om det senere) så fant jeg fram noen gamle verker som aldri har blitt helt ferdig. Kommer nok til å jobbe litt videre med alt sammen, etterhvert.

Først og fremst begynte jeg å lage et havfrue- kostyme for sånn 3 år siden, fordi jeg hadde store ambisjoner om å ta undervannsbilder (noe jeg nå endelig har fått gjort, men ikke som havfrue).

Slik ser den ut foreløpig:


Her er noen bilder Connie tok av meg med den på for 3 år siden.
Den mangler finne da, men det får jeg ikke laget enda. Må først ha råd til å bestille noe vesentlig. 

En annen ting jeg startet på på rundt omkring samme tid, var en dansedrakt jeg skulle bruke i slow. Grunnen til at den aldri ble ferdig var fordi jeg manglet frynser. Skulle lage et frynseskjørt.

Og husker noen kanskje et par dukker jeg har lagt ut bilde av tidligere, som jeg begynte å lage mens jeg gikk på ungdomsskolen?

Jeg startet på et prosjekt, hvor jeg hadde tenkt å lage How I met your mother - main characters: Ted, Barney, Marshall, Lily og Robin. 

Fikk dessverre bare lagd Barney, og har ikke fått gjort noe videre på dette. Er dog ikke helt fornøyd med håret på han da, men var det beste jeg fikk til akkurat i øyeblikket. Kanskje jeg fikser på han senere en gang om jeg får en bedre ide.

Det er helt typisk meg å starte på noe uten å fullføre. Det er ikke en god egenskap!
Jeg har nå startet på et nytt sy- verk, lager faktisk noe til Hallvard. Gleder meg til å se resultatet denne gangen, får bare håpe jeg blir ferdig denne gangen også! 

Ønsk meg lykke til! 

Hva syns du?

- Jaqalynn
2 kommentarer:

  1. Du så særdeles godt ut i havfruekostyme!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, du mystiske anonym! :) Hehe

      Slett