29. mai 2017

Shopping in Crete

God ettermiddag!

Jeg er nå hjemme igjen fra Kreta, trist nok. Kom hjem lørdags morgen. Syns det var skikkelig trist å reise derfra, lengter allerede tilbake.

Skal skrive mer senere om turen, og legge ut bilder og film, men det får bli litt senere. Her er noen av tingene jeg kjøpte mens jeg var der :)Et skjell med lys i, syns den var veldig stilig. 


Endte og opp med å kjøpe to par solbriller. De bakerste kjøpte jeg først, men fant noen jeg likte enda bedre noen dager etterpå. Veldig glad i de blå/rosa.


En søt hatt.En bok jeg tenkte å scrappe om turen i. 


Fine, fargerike og glitrende stener. Så kjøpte Patrik et custom- made armbånd til meg med teksten "Min loffeloff". Haha. En intern greie mellom oss, så dette er noe han kaller meg ofte. Men jeg syns det var søtt ^^Også en veldig fin kjole som jeg forelsket meg i. Den er ganske enkel, men det var vel noe med enkelheten som gjorde den så fin. Den ser svart ut på bildene, men er mørkblå. 

Kjøpte en del andre ting og, blant annet en bukse (fordi det var litt kjølig om kveldene), også en Adidas- hettegenser + noen små gaver til familie. 

4 kommentarer:

 1. Stilig skjell med lys i :D
  Og fine solbrilla begge to, likte jo og godt de rosa/blå ^^

  Hatten va søt og boka så fin ut til scrapping :D

  Likte veldig godt steinan, de e vakre :D

  Søtt av Patrik å kjøpe armbånd til dæ da ^^
  Fin kjole også :D

  SvarSlett
 2. Så søtt armbånd, hehe ^^ Og det skjellet var kjempe stilig :D

  SvarSlett