13. apr. 2017

Video: Poledance; Flying V / Inverted Straddle

Her er nok en gang en ny polevideo. Disse klippene er fra fredag og mandag :)

Prøvde igjen en outside leg hang, og den ble bedre enn den forrige. Prøvde også en crossankle release bridge, som jeg nylig hørte om. Den føltes langt verre enn crossknee release, men det gikk faktisk overraskende bra, selvom det kjentes ut som jeg bare skulle miste grepet idet jeg slapp hendene, men det skjedde ikke.Og jeg fikk endelig til en flying v / inverted straddle - som jeg har prøvd på en stund og hatt en mål om å få til. Litt skeiv, men fikk den rettere på klippet fra siden.6 kommentarer:

 1. Blir så impomert! Du e så flink :D
  Heldig som får til disse releasene, jeg bare glipper hele tiden, så tenker jeg må få litt mer hjelp av instruktør angående tekmikker å sånn ^^ Kniper så hardt jeg kan, så noe må jeg gjøre feil ><
  Og gratulerer med inversjon straddlen! :D Trodde virkelig jeg klarte den også her om dagen, men da jeg så på videoen var oberkroppen bare vertikal, så klarte vist ikke få meg skikkelig opp ennå xD Må jobbe mer med magemusklene mine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig å høre, Janne :D Tusen takk ^^ Du er og flink! ^^

   Når jeg startet med pole pleide jeg ikke å slite med grepet, men plutselig på en av de siste treningene på nivå 1, så hadde jeg ikke grep i det hele tatt og har vært litt strevsomt siden. Kjøpte derfor en bodylotion på body shop som var anbefalt for bedre grep. Tar forhåndsregler og smører meg med den på hver trening nå så jeg er sikker på å ha godt grep xD kan hende at det har noe å si. Kan evt ta bilde å sende deg hvis du vil vite hva det er ^^ Funker i alle fall veldig greit :)

   Jeg ble overlykkelig da jeg klarte å finne balansepunktet på inverted straddle :D Så da fortsatte jeg bare øve :D

   Slett
 2. Åj, det er litt spennende, må prøve den lotionen! Sliter med eksem og sensitiv hud så håper jeg tåler den :) Hadde vært supert å kunne bytte til den da jeg tenker den jeg må bruke nå kanskje forverrer grepet. Passer på å ha smørt meg iallefall et døgn før trening, men der er vell noe igjen fremdeles. Kan desverre ikke kutte ut lotions helt pga. hud tilstanden min >_< Trøster meg med at flere sier man nesten er nødt å tilføre fuktighet til huden fordi man får samme problemet om man er knusk tørr, at man ikke får grep liksom x)
  Hvor lenge før trening bruker du denne bodylotionen?
  Sliter heldigvis ikke så mye med grep på senteret, så er vell mest derfor jeg føler det er best med hjelp av læreren :) Stanga hjemme derimot er veldig glatt, men har vell med at den er så ny, og lufta og sånnt.

  Det skjønner jeg godt, må være godt å endelig fått til den :D Jaa, man må bare fortsette å øve og øve når man endelig får til ^_^ Så en god quote her om dagen "don't practice until you get it right, practice until you can't get it wrong" ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kan sende deg link til den bodylotion jeg snakker om. Vet ikke hvordan den er for sensitiv hud da, dessverre.. De har forskjellig lukter på de og som man kan velge mellom, blant annet jordbær, mango, appelsin, grapefrukt. Husker ikke om det er flere.

   Trenger ikke tenke på å ha den på en stund før trening, tar den på rett før jeg skal klatre eller noe, så det trenger du ikke tenke på :) Men er greit å vaske henda etter du har brukt den, fordi du blir så glatt og får dårlig grep på henda med den xD

   Heldig som har polestang hjemme da ;D Hvor kjøpte du den og hvor mye betalte du? ^^

   Ja, det er en god quote å leve etter :D

   Slett
 3. Får spørre på body shop om jeg kan få noe samples ^^ Dersom det er bare på bena jeg trenger å påføre skal det gå fint da, for der er jeg ikke særlig sensitiv :)

  Ja, er veldig høvelig å ha hjemme, hehe ^^ Kjøpte på x-pole.co.uk/ :) Ble rundt 2000 +- for stang, dryhands, pole cleaner og frakt også fikk jeg 600 i toll :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, er lurt å spørre om samples så du kan teste før du kjøper, i tilfelle du skulle reagere :) Jeg har kun sensitiv hud i ansiktet, og litt på hender, men ikke ellers :)

   Ok. Jeg kan jo uansett ikke kjøpe enda, siden jeg ikke har plass, men tenker jeg skal få kjøpt etterhvert. Vet ikke om jeg har råd da, siden det blir litt. Så etter stang på ebay, men man vet jo ikke helt hva man får da så det er litt risky. :P Men finnes det ikke en norsk side å bestille fra så man slipper toll?

   Slett