20. apr. 2017

Påskekos og ny bil

Ja, da var påsken forbi. Jeg og Patrik har igrunn hatt en veldig koselig påske, men samtidig med litt å gjøre. Vi var på Toten noen dager hos familien min, og så reiste vi vestover igjen på søndag. Dro rett til foreldrene hans. Hadde en koselig, avslappende kveld der med bading, også ble det litt bilstell noen timer på mandagen. Bytting av dekk og vasking av felger og biler, og deretter god middag :)

Vi ga hverandre påskegg (hjerter) i år, med tekst på, som var veldig søte.
Jeg er dog langt unna å spise opp påskeegget mitt enda, siden jeg sjelden har lyst på godteri. Og når jeg først har lyst på så går det ikke mange bitene ned før jeg er lei. Det er jo forsåvidt en fordel, men ganske kjipt når skapet er fullt av godterier som aldri forsvinner.

Over til neste sak: jeg la ut min lille blå golf for salg uken før påske, og fikk plutselig en melding på facebook av en kar med bilder av bil og spurte om vi skulle bytte. Jeg begynte å lure på om det var en aprilsnarr da hans bil virket ganske mye bedre enn lille golfen, men han ville visst absolutt ha den, så vi byttet mens jeg var østpå. Denne bilen er en han har lakket og ordnet med selv, så den ser ganske mye mer annerledes ut enn utgangspunktet. Er ikke helt min type bil heller, så kan hende den ikke blir værende så lenge.
Foreløpig har jeg kun vinterdekk til den, så skal snart ha sommerdekk med noen nye og mer passelige felger.

Forøvrig har jeg døpt den fyllebromle.. Fordi den er vinglete/bremser ujevnt og fordi den er bråkete :P

3 kommentarer:

 1. Søte påskeegg ja :D du fikk i gull du også ja ;)
  Hadde heller ikke klart alt godteriet så fort. Brukte vel 3 daga på bare smashen xD

  Synes den nye bilen ser skikkelig stilig ut ^^
  Glede mæ til å sitte på ;) xD

  SvarSlett
 2. Så søte påskeegg :D Heldig du som ikke er godtegris, blir det kjøpt noe her er det borte på en to tre xD

  Elsker hvite biler, men den så kanskje litt for ungdommelig ut, men likevell kjempe fin ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Har vært veldig glad i godteri før, men er vel kanskje gått lei det xD Hvis jeg først har lyst på noe snacks, så blir det ofte popcorn eller lignende framfor sånne søtsaker :P

   Joda, syns det var fint med en hvit bil forsåvidt ^^ Men enig i det, syns den gir litt feil inntrykk i forhold til personligheten min kan man si :P

   Slett