12. mar. 2017

Frisørbesøk: Lilla hår og extension

Jeg var hos frisøren igjen på onsdag. Husker kanskje forrige gang at jeg dro for å farge håret lilla, men resultatet ble bare en mørk brunfarge? Ei av frisørene der nevnte at jeg eventuelt kunne få lilla extensions (striper) bare for å få noen effekter istedet. Etter litt om og men så sa jeg - Ja, bare bestill! 

Gjort var gjort. Så kom jeg til frisøren på onsdag for å sette dem inn, og fikk spørsmålet om jeg likte fargen på de, da de var mer mørkrosa. Måtte jo være ærlig og si jeg ikke var helt fornøyd med fargen, så da fant dem ut at de skulle farge dem i en mørkere lilla. Mens jeg satt der å ventet kom ei av frisørene og så på håret mitt og syntes fargen var blitt litt blass, og sa hun ville farge det. Jeg hadde egentlig ikke råd til det sa jeg til henne, men det ble gjort likevel til slutt da hun var snill og ga meg et par hundre i avslag på pris. Vi snakka en del om den lilla- fargen da, og jeg viste henne bilder av lillafarge jeg hadde hatt tidligere. Tror hun ble litt inspirert, så hun fant til slutt noen lilla farger i sortimentet og blandet til meg, så nå fikk jeg endelig mer lillaskjær! 
Disse som er litt lysere i fargen er extensions. 4 kommentarer:

 1. Synes det ble fint med det mørke og lyse lilla ilag ^^
  Æ har litt lyst på en anna farge enn rød sjøl, men vet ikke om æ orke styre for å få det xD bleike og sånt liksom :p men e ganske lei av håret no iallefall..

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk ^^
   Ja, ble veldig fint :D Veldig fornøyd selv ^^
   Ja, nå har jo du hatt rødlig hår i veldig mange år egentlig, ikke sammenhengende hele veien da, men du alltid gått tilbake til det xD Så skjønner at du blir lei :P Men du kler rødt da ^^
   Jeg har jo egentlig lyst å prøve lilla og blå ombre en gang, men da må jeg nok bleke :/ Noe jeg helst ikke vil gjøre..

   Slett
 2. Meget nice, kledde deg ^^

  SvarSlett