21. aug. 2015

Pakker i posten

God kveld!Bestilte jo en del ting fra Wish for sånn 2-3 uker siden. Fikk 1 av pakkene i går, og hele 3 pakker i dag! Her er i alle fall det jeg foreløpig har fått :)


En type ring, som jeg syns virka stilig når jeg fant den, men den var ikke like bra i virkeligheten. For det første så passet den ikke, den er egentlig for stor, så den sitter ikke ordentlig på på bildet, den sklir bare nedover på fingeren... Pluss det at den så litt "fake" ut, detaljene på den var ikke like bra som bildene på kjøpssiden framstilte. Bestilte en i sølv og, men den kom ikke.. Vet ikke om de kommer i to forskjellige pakker, da de hadde samme ordenummer.


Blå mascara. Det har jeg hatt lyst på lenge, men har vært vanskelig å finne. Testet den på også, men er usikker på om det fungerte så bra. Kan hende den blir å synes bedre etterhvert.. Også hadde jeg litt rester av svart mascara på vippene når jeg tok denne på.

Denne q-tip beholderen fikk jeg i går. Ville ha noe penere på sminkebordet, så da ble det denne.


Til slutt en liten hylle til å ha neglelakker oppi. Skal ha den på sminkerommet/på sminkebordet hvis det blir plass (tviler). Har noen smådetaljer igjen å gjøre på sminkebordet, før jeg legger ut bilder av det :) Men det kommer!

Mens jeg satt å monterte denne hylla, så kom plutselig nabokatta traskende inn døra som sto på gløtt.. Den var her igrunn ganske lenge. Prøvde å ta noen bilder, men ble ikke så bra.. Funker fint som dokumentasjonsbilder da. Den ville jo ikke sitte i ro, den gikk rundt å skulle undersøke hver eneste krok her..

Videre kan jeg jo fortelle det at jeg har nå fullført 1,5 uke på skolen, og trives igrunn veldig godt. Er spennende og morsomt, av og til frustrerende vanskelig, andre ganger lekende lett. I dag hadde vi vår første teori- prøve, og det gikk veldig bra. Fikk faktisk 6-  på den! Fornøyd med det :)

4 kommentarer:

 1. Synes ikke ringen såg så ille ut som æ forestilte mæ når du fortalte om den, men ja den så jo litt stor ut.. Men den va ganske fin uansett. Ser kanskje verre ut i virkeligheta, men :p Rart ikke den i sølv også kom når dem hadde samme ordrenummer.. Ellers har du jo grunn til å klage. Selv om du forsåvidt har grunn til det allerede når den ikke va som den sku.

  Den blå mascaraen så igrunn helt grei ut. Bedre enn den æ har no hvertfall :p men kunne vært enda sterkere farge på den der og.. Så vanskelig det skal være å finne en ordentlig bra en x) Den du hadde hatt før, som va ordentlig blå, huske du ikke ka merke på den va?

  Likte toppen på q-tips beholdern, altså den runde knotten xD Så mer eksklusiv ut da, og mindre kjedelig :)

  Sånn neglelakkbeholder e kjekt å ha. Skulle egentlig hatt det sjøl og :p no har æ jo bare to beholdera til leppestifta og sånne ting så.

  Synes posen til katta på det første bildet va kul. Skulle fått et sånt bilde av den med en anna bakgrunn. Ute helst ^^ Søøøt!

  Og gratulere med 6- btw, bra jobba :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, åja.. Nei, den var ikke SÅ ille.. Her er linken til dem:

   https://www.wish.com/profile?uid=5470877e2dcdf90f20a58d6d#cid=53e10134aff05b0f08c47c42

   Syns bare de så penere ut der :P Også er det jo teit den ikke passet, da er jo poenget litt borte. Er jo litt teit å ha ringen på lengre opp på fingeren siden poenget er at den skal ligge på neglen. :P Kanskje jeg bare skal klage og få tilbake pengene, også heller bestille noen andre ringer jeg vil ha :P

   Joda, den var grei, men den ga ikke så mye volum til vippene :/ Eh, jo, jeg fant faktisk ut her om dagen at jeg hadde den likevel xD Men den er jo gammel og uttørka nå. Det er Diorshow i fargen 258 Azure Blue. Kanskje jeg skulle se om jeg fant den igjen, for den var veldig bra.

   Ja, syns q-tip beholderen var ganske fin jeg. Du sa du ikke likte at de var gjennomsiktig, men syns det ser ganske classy ut. Og sminkebordet mitt ser jo igrunn ganske classy ut og nå, så syns på en måte det passer inn der.

   Er spent på hvor mange lakker jeg får plass til oppi der. Mange av mine er jo ganske små, så de tar jo ikke så mye plass.

   Ja, likte og posen til katta på det første bildet. Synd ikke bildet ble bedre :P

   Tusen takk! :D

   Slett
  2. Ja okei, dem så jo mye bedre ut på wish-bildan ja.. Burde vel bare klage ja :p

   Åja diorshow ja, det e jo den mascaraen æ har. Har vurdert den Azure blåe også faktisk :p så vet dem har den enda.

   E ikke det at æ ikke like dem gjennomsiktig, bare synes det e litt kjedelig. :p men det ser classy ut ja. E ikke noe galt med det. :p

   Ja, kanskje du e heldig å får plass til alle lakkan ^^   Slett
  3. Fant ut jo nå at jeg kan få 2 pakker med 6 ringer i (altså 12 tilsammen) til samme prisen for èn sånn der ring xD Så jeg vil heller satse på det da :P

   Vet du hvor man kan få kjøpt den mascaraen da?

   Slett