19. aug. 2015

Looks of Monday and Wednesday

Bare noen raske bilder av looks og outfits fra de siste dagene.

Her er looken fra mandag...
Og looken fra i dag. Disse bildene har Viveka tatt :)

3 kommentarer:

 1. Synes egentlig alle bildan her va fin :D synes du va fint kledd både på mandag og i dag ^^
  Og æ like veldig godt det skjørtet du brukte på mandag. :p har lyst på sånt æ og. Kor du kjøpte det og når? xD Så likte æ håret ditt på mandag :)

  Av bildan æ tok av dæ i dag va favorittan 1, 2, 5 (spesielt 5) og 6/7. Egentlig alle de andre også da :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk ^^
   Jeg liker og veldig godt skjørtet jeg hadde på mandag. Men jeg hat ikke kjøpt det selv, fikk det faktisk hos Connie, fordi hu inne brukte det mer, eller så var det det at det ikke passet lengre. Husker ikke :-P så du får spørre henne om hvor og når det er kjøpt. Usikker på om står noe inni skjørtet..

   Jeg liker btw det håret der veldig godt selv. Har jo hatt den en del ganger, men nå er håret mitt blitt ganske mye lengre siden sist jeg hadde det sånn. Sist jeg hadde det sånn var jo en av dagene jeg sminket nazizombier på kinoen i Tromsø, pga død snø 2 :-P så er bra lenge siden.

   Min favoritt av bildene her som du tok av meg er faktisk nr 1. Likte det veldig godt :-D

   Slett
 2. Åja, okei :p Det minne egentlig litt om et skjørt æ hadde før. Vet ikke om du huske det, men det hadde hvertfall et hvitt underskjørt og sånt også. Men va samme form og det skulle også være opp til midjen. Like sånne skjørt :D Skal prøve å spørre Connie om ho huske kor det e fra. :p

  Ja stemme at du har hatt det før. Det e jo sikkert ikke vanskelig å ordne egentlig, men æ vet ikke helt kordan man gjør det, men antar det e med sånn hair-donut? Har faktisk ikke det her. Æ treng en ganske stor siden æ har så mye/tjukt hår.

  Ja okei, likte også det ja :D Det va vel på andre plass for min del ^^

  SvarSlett