15. aug. 2015

Dagens innkjøp

I dag dro vi en tur til Åsane, hovedsakelig fordi jeg var nødt å handle inn litt småting til å ha på skolen. På veien til Åsane stoppet vi og innom kjøpesenteret i Arna, fordi jeg funderte på å kjøpe ei bukse der som jeg har hatt lyst på ei god stund. Det er den dyreste buksa jeg noen gang har kjøpt, mer enn det sier jeg ikke..

Her er i alle fall det jeg har kjøpt.10 stk tusjpenner i forskjellige farger. Var 10 på 100,- på Notabene. Gradskive og ei mappe til å ha tegninger osv i. Dette er ting jeg trenger til skolen.


Ei bok jeg skal skrive notater i, og lekser vi får og sånne ting. Etter at jeg hadde betalt så viste Patrik meg det bittelille nøkkelring- kameraet, som blinker og gir lyd fra seg når man trykker på den. Syns den var så søt, så måtte bare ha den.. 

Har hatt lyst på capri- bukse lenge, men er nesten ingen som selger det lengre. Dette er en av de få jeg har funnet som faktisk satt bra på uten å være ubehagelig, pluss at den hadde stilige detaljer. Er sjelden jeg finner bukser jeg liker så godt. 
De hadde vel bare 4 størrelser igjen hengende ute, utenom 1 som var på ei utstillingsdukke, og siden den minste størrelsen som hang der var litt for stor, så måtte hu kle av utstillingsdukka så jeg fikk rett. Det har skjedd en gang tidligere og. 

Kjøpte en foundation i går fordi min forrige Bobbi Brown var omtrent tom, så da kjøpte jeg Infallible- foundation som jeg liker dekkevnen på. Kjøpte ny Bobbi Brown i dag siden jeg var i Åsane hvor de har Kicks. Liker fargen på Bobbi Brown bedre, så tenkte jeg skulle blande disse to, sånn at jeg får mer det jeg vil ha. Har gjort det en gang tidligere. 

1 kommentar:

  1. Skolesakern har æ forsåvidt ikke så mye å si på xD men skriveboka hadde fint mønster :p
    Og den kamera-nøkkelringen va søt ^^ Ka den kosta?

    Buksa va jo fin. Tror ikke æ ville hatt sånn sjøl, mest pga de strekan rundt omkring, vanskelig å forklare xD men de sømman rundt omring på forsida av den. Likte glidelåsen nede da. Og den ser behagelig ut å gå med, men det e noe med designet som ser litt "dame"-aktig ut syns æ xD Kosjn butikk kjøpte du den på? Hadde den kosta et par hundre elns så hadde æ kanskje villa kjøpt den, men ville ikke synes den va verd så mye som den faktisk kosta xD

    Like godt Bobbi Brown foundationen, har jo samme, og som vi har snakka om tidligere syns æ den kunne hatt litt mer dekkevne, men like egentlig også at den ikke har det for da blir den litt mer hverdagslig. Skulle hatt en med høyere dekkevne til fest og sånt :p har jo den æ kjøpte på Visage, og den har full dekkevne, men den e nok kanskje litt i lyseste laget for mæ egentlig. Burde nok ha en-to tona mørkere :p

    SvarSlett