9. aug. 2015

MayBeauty fot- og ansiktsmaske; Omtale

Kom plutselig på noen produkter jeg kjøpte og testet for en god stund siden fra MayBeauty. Er en fotmaske, og en ansiktsmaske.

Fotmasken testet jeg først, for noen måneder siden, og ansiktsmaskene fikk jeg for to-tre uker siden. Bestilte 3 fotmasker, og bestilte en sånn "begynnerpakke" eller hva det nå kalles med ansiktsmasker, og da fikk jeg 5 masker, en påføringskost og en guide man kunne nedlaste (noe jeg aldri gjorde..) Burde jo være ganske enkelt å forstå hvordan de brukes uten guide, så..

Fotmasken


Det er rett og slett en sokk man tar på foten etter et kort fotbad, og man skal ha den på i 2 timer. Det anbefales å ha sokker over, for at produktet skal trekkes best inn. Dessuten er det visst helsefarlig å gå rundt med de på uten sokker over, for de er ganske glatte. Jeg falt i alle fall på ræva en gang, så jeg anbefaler det i alle fall! ;) Anbefales også å ta daglige fotbad for sterkere effekt, noe jeg gjorde (nesten hver dag, er ikke alltid jeg fikk tid). Den øverste tørre og døde huden på føttene vil etter 4-7 dager begynne å flasse bort, og etter 7-10 dager skal føttene kjennes mykere. Dette er i alle fall et produkt jeg kan anbefale, siden det funker som beskrevet. Utenom det faktum at flassingen ikke er like ekstrem som i eksempelbildet på forpakningen. Føttene mine kjentes i alle fall veldig gode og myke etter bruk! 
Ansiktsmasken


De fleste vet vel hvordan ansiktsmasker skal fungere, og hvordan huden kjennes ut etter bruk. Denne vil jeg egentlig si er som de fleste andre (utenom sånne billig- produkter, vel og merke). Kan ikke si det at jeg kan direkte SE noe særlig forskjell på huden etterpå, men kan kjenne forskjellen. Blir veldig myk og fresh i huden etter denne. Det eneste er at etter 1-2 dager hvor man antakeligvis bruker sminke og andre produkter, så kjennes huden ganske lik ut som før man brukte masken. Vet ikke om det bare er tilfelle, eller om det er slik med alle masker? Kosten er også veldig behjelpelig så man slipper å tilgrise hendene. Den er også myk og behagelig mot huden, og enkel å rengjøre med vann. 

Et produkt jeg også kan anbefale, til tross for at effekten ikke er så veldig langvarig. 1 kommentar:

  1. Har aldri prøvd ansiktsmaske æ synes har fungert.. Har ikke merka særlig effekt altså. Kanskje blitt litt mykere, men that`s it.. og fotmaske syns æ ikke e like nødvendig.. Synes ikke føttern e det viktigste stedet å være myk på altså xD
    Skulle æ kjøpt noe av det der ville det vel vært ansiktsmasken :p Men hvis den bare vare i noen daga e jo poenget lite.. pluss æ vil heller ha en man ser forskjell i huden på også, ikke bare kjenne.. x)

    Ser ut som det e vanskelig å finne :/

    SvarSlett