3. mai 2015

Spontane innkjøp

Ble litt handling i dag og, og de fleste innkjøpene var igrunn spontane. Havnet inne på Biltema, og jeg visste at det var noe jeg ville ha der, og kom over noe annet som var kjekt. Tok også en tur innom IKEA, fordi jeg plutselig fant ut at jeg skulle hatt en kommode for å få orden i klærne mine, som bare ligger i dunger uten noe system whatsoever inni et skap.. Veldig frustrerende.

Her er i alle fall tingene som er kjøpt.


Airbrush - Biltema, 99,90,- kr.

Fikk egentlig en gammel, brukt aibrush (akkurat samme type), men slangen var ødelagt og delene var rett og slett møkkete med maling som satt fast og sånt, så tenkte det var likegreit å kjøpe en helt ny. Har ønsket meg airbrush lenge, for å bruke til sminke, så blir spennende å prøve når jeg får kjøpt sminke til dette. Må bare vente til jeg får penger igjen... Dette er jo en billig- variant, så skal man ha en ordentlig profesjonell airbrush som er egnet bedre til sminke må man legge på en del hundrelapper til.. Kjøpte også drivgass til den.


LED- Lyskaster - Biltema, 299,- kr.

Har lett etter noe billig lys en stund nå for å bruke til bilder og video. Har manglet ordentlig lys til det. Fant egentlig noe til 99,- kr først, men ville ha noe som hadde strømledning, så tok med denne uten å vite hva den kostet, så ble dyrere enn hva jeg hadde planlagt, men den funka greit.


Kommode - IKEA, 898,- kr. 

Denne er veldig fin, og har 6 skuffer. Burde være nok plass foreløpig. Bildet er hentet fra IKEA sin nettside, for jeg har ikke montert den sammen enda. Se nærmere her

4 kommentarer:

 1. Vil også ha airbrush, du får si ifra kordan den der funke for den va jo billig ^^

  Lampa så ut som den hadde sterkt lys :D så den bør funke bra. Burde egentlig hatt noe sånt sjøl :p

  Trodde ikke du kom til å kjøpe en så dyr kommode (eller ting i det hele tatt) xD altså, det va jo egentlig billig sånn sett, IKEA e jo billig. Men du har vel brukt over halvparten av pengan fra nav allerede no da? xD Men ja, det så ut som den har god plass. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha sksl si fra hvordan airbrushen funker :-)

   Lampa funka greit ja :-D

   Trudde egentlig heller ikke det, men tenkte ikke så nye over det. Bare visste jeg måtte ha noe fordi jeg gidder knapt å legge klærne mine i skapet, blir heller liggende på gulvet, enklere å finne der :-P gidder ikke brette dem for klærne inni skapet er ikke bretta, gidder ikke fordi det ikke går andre p holde det systematisk inni der, skapet er ubrukelig :-P

   Slett
  2. Så da ble det bare denne fordi jeg kunne uansett ikke hatt noe mindre

   Slett
 2. Har litt samme problemet ,e bare rot inni klesskapet mitt også. Umulig å ha system x( Irriteranes.

  SvarSlett