4. mai 2015

Omtale; Effekten av Silk of Morocco Argan Oil

Hei!

Jeg har nå brukt denne håroljen fra Silk of Morocco i  4 uker, og tatt bilder og målt håret hver uke, for å se effekten av den. Jeg er litt skuffet, for jeg har ikke fått inntrykk av at den fungerer slik som beskrevet på siden jeg bestilte den på. Les om det i innlegget mitt HER.Sånn som bildene gir inntrykk av, ser det i alle fall ut som deres hår har vokst langt fortere, hvis det som står der stemmer ang. når bildene er tatt. Og der er det blitt betydelig og synlig lengre. Mens mitt hår har vokst ca 75 mm per uke, målte at det hadde vokst ca 1 cm hver uke i 3 uker. Fra 56-59 cm.

Her er i alle fall bilder av håret mitt, uke for uke.
Man ser i alle fall ikke tydelig at det har skjedd noe, men det har altså skjedd NOE..

Det har ikke skjedd så mye den siste uken, men det er rett og slett fordi jeg ikke har vært så flink å bruke den i det siste. Og her er grunnen til det...


Håret ser rett og slett innmari skittent/fettete ut når man har den i håret. Fant ut at det lureste å gjøre, om man skal bruke den ofte, er å lage en nytt skille og massere det inn i, og dermed legge tilbake til det vanlige skillet for å skjule det. 

Jeg har brukt den sånn bortimot hver- til annahver dag (i alle fall i 3 uker, den 4 uken ble jeg litt sløv...), og mener jeg leste da jeg bestilte den at den flaska var for 1 måneds forbruk, men som man såvidt kan se på bildet øverst, så er det fortsatt innhold til like over etiketten.

Så en liten oppsummering til slutt..


Terningkast: 3 av 6

Var litt usikker på om den skulle få 2 eller 3 egentlig, men endte likegreit på 3. Minus fordi den ikke hadde like god effekt som det blir gitt uttrykk for, og at den gjør håret fettete. Pluss pga varigheten. Duften av den er helt ok. 

9 kommentarer:

 1. Klare ikke å se særlig forskjell nei, men det har jo vokst litt, antar at hvis du bruke den enda lengre, flere uke, så vil du til slutt ha hår på rundt 70 cm kanskje og det e jo langt :p ca 1 cm hver uke, vil jo si at du vil bruke ca 2 mnda på å få håret 70 cm da :p

  Kom btw til å tenke på at extensions pleie å være maks 60 cm lang, og det e jo for folk som vil ha langt hår, så da har du jo egentlig langt hår allerede no xD Tror egentlig også at det du treng e noe som gjør håret tykkere, fyldigere, for da vil håret ditt føles lengre og, fordi du har mer av det, æ har jo veldig tykt og da føles håret lengre for min del hvertfall :p har ikke målt håret mitt da så vet ikke kor langt det faktisk e, det vil æ gjøre xD

  SvarSlett
  Svar
  1. Hm, ja.. Blir å fortsette å bruke den i alle fall og se om det skjer noe mer etterhvert. Blir sikkert å måle håret av og til for å se. :)

   Men ja, håret mitt er ganske tynt.. :/ Hater at det er tynt, vil ha mye tjukkere hår, men vet foreløpig ikke om noe som funker til det. Men jeg bruker en shampoo mot håravfall nå i alle fall, så jeg skal miste mindre hår, men om den har fungert noe særlig er vanskelig å si..

   Slett
 2. Hei, grunnet til at det ser fettete ut i hodebunnen er at det egentlig ikke skal tas i hodebunnen. Du skal egentlig bare ta det i endene av håret for å unngå flisete tupper som da hjelper med at håret blir lengre siden det ikke fliser seg opp :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Anonym: Takk for kommentar! :) Det var det jeg trodde selv og, men det står jo på flaska "Apply 1-3 into scalp or damaged hair", så ifølge den skal man kan kunne bruke det til begge deler. Det + både hender og negler.
   Men ja, å ha det i tuppene hjelper jo til å reparere håret/unngå flisete tupper, men er mer logisk å ha det i hodebunnen for at håret skal vokse raskere. Man tar det liksom med "røttene", om jeg kan si det slik :P Hodebunnen får den "næringen" eller de stoffene produktet har, den trenger for at håret skal vokse.

   Slett
 3. Etter at du fikk nytt bankkort har du fått nye produkter og regninger?

  SvarSlett
 4. Hei! Fikk nettopp et sånt tilbud selv på facebook, og googlet produktet. Da kom bloggen din opp. Hvordan gikk det? Brukte du hele flasken? Ble håret noe lengre? Og hvordan ble det i ettertid? Jeg har lest om andre produkter som lover langt hårat folk fikk tynnere og skjørere hårstrå av det, og det er kanskje logisk? At hvis håret vokser raskere så blir hvert hårstrå tynnere? Egentlig så står det på Silk of Morocco at man skal få tykkere og mer glansfullt/sunnere hå av produktet også... Men det virker ikke som du fikk det, i alle fall ikke de første 4 ukene som reklamen lovte. Jeg tror jeg stiller meg skeptisk til dette produktet til jeg ser at det faktisk har fungert for noen, og at det går ann å avbestille på en enkel og grei måte, ellers er det jo svindel! Leste ei på nettet som hadde skrevet Google anmeldelse, hun elsket produktet, og ville gjerne selge det, men kom ikke gjenno på telefonen... Hmmmm, virker telefonen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke brukt opp hele flasken, nei. Den er ganske drøy. Men har ikke brukt den på flere måneder nå. Så ikke mye forandring på håret, men målte det hver uke og det virka som det vokste litt. Har lagt ut et innlegg hvor jeg skrev om effekten av den med bilder.

   Slett
  2. Oi, så akkurat at det var det innlegget du hadde sett på.. ;) Men ja, du ser egentlig her hva jeg mener om produktet.

   Slett