5. mai 2015

Sminketips: Øyeskygge som eyeliner

Dette er en sminkemetode jeg har brukt i noen år. Oppdaget at det funket for noen år siden, da jeg lagde en påske- sminke. Var egentlig i tvil om at det skulle funke ordentlig, men ble overrasket.

Men det er altså mulig å bruke øyeskygge av eget valg (så lenge den er godt pigmentert), som eyeliner. Det eneste minuset her er at det KAN være vanskelig å få det jevnt noen ganger. Kommer nok an på hvor sterk fargen er, så er viktig at den er godt pigmentert. 


Veldig kjekt når du mangler eyeliner i akkurat den fargen du ønsker.. 

Bruk en eyeliner- kost, og ha litt vann på (vet ikke om vannet er viktig, men vil tro fargen fester seg bedre til kosten med. Er i alle fall slik jeg gjør det). Vil trolig også funke med Make up Store's Mixing Liquid. Hadde en, men den er fordufta... 


Velg en farge, og ha godt med farge på kosten. 


Lag en winged liner eller hva du enn ønsker. Så enkelt som det! :) 

3 kommentarer:

 1. Godt tips! :D Har vel egentlig visst om det her fra før av da, har jo tegna mye rart i ansiktet opp gjennom tiden, så skulle bare mangle at det funke som eyeliner og. :p Men ser iallefall like bra ut som vanlig eyeliner ^^

  Gjorde du dettan når du kom hjem no eller? Virka som det tok så kort tid isåfall x)

  Synes iallefall den med mange farga så stilig ut, nederst i høyre hjørne! Og den blå! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaja, er jo ikke rakettforskning akkurat xD hehe. Ja, øyeskygge funker jo så klart til det meste, men eyeliner og små detaljer er ganske vanskelig å få til uten faktisk eyeliner :P Med øyeskygge blir det så klart mer "smudgy", men med vannet blir det litt enklere :)

   Ja, gjorde det når jeg kom hjem. Mesteparten av det i alle fall. Den blå lagde jeg for et par dager siden, den grå hadde jeg i dag når jeg var hos deg, men resten gjorde jeg i kveld :)

   Slett
 2. Haha nei sant det xD
  Ja sant. Tenkte ikke små detalja no, bare eyeliner, på den måten du har gjort der :p

  Åja, okei skjønne :p la no egentlig ikke merke til at du hadde det hos mæ i dag engang xD

  SvarSlett