11. mai 2015

Challenge day 11: Det du kjøpte deg sist

Her er to ting jeg har kjøpt den siste tiden. Fant en neglelakk som jeg så på en blogg jeg fikk lyst å prøve, som jeg kjøpte forrige uke en gang. En lilla (som jeg tror skal være metallic) og en overlakk med farge (fargen har vel dog ikke noe særlig effekt).


Har ikke fått testet den enda.

I dag kjøpte jeg en ny foundation. Var hos Kicks også forrige uke og fikk en fargekode for min hud, sånn at jeg kan finne passende foundation og andre produkter i sortimentet deres. I og med at den foundation jeg hadde gikk tom i går, så trengte jeg en ny. 


Var denne jeg fikk testet på huden samtidig som jeg var der, og likte den ganske godt. Tror også dette er den dyreste foundation jeg noen gang har kjøpt så den burde funke.. 


3 kommentarer:

 1. Bortsett fra litt skitt/støv på tingan synes æ bildan så ut som ordentlige produktbilda som butikken kunne brukt, haha :p pga lyset og klarheten :D

  Ellers, den neglelakken virke grei. Fin metalliceffekt og kjekt med en topcoat som du sa (selv om fargen på den ikke gjorde stort) :p
  Og foundation der vil æ også få tak i, fikk jo akkurat samme matcha til min hud bare en tone mørkere :p Synd det må være så dyrt..

  SvarSlett
  Svar
  1. :D wiih. Så koselig, tusen takk. Syns bildene med ganske klare og fine selv :)

   Blir spennende å prøve produktene vertfall :D Fikk jo ikke sett så mye av dekkevnen til den foundation der da, for hun la den jo bare der hun hadde tatt bort sminken jeg hadde.

   Slett
 2. Bare hyggelig ^^ Jaaa! :D Koselig med klare bilda :D

  Ja, det blir det. Skal få kjøpt den foundation æ også snart, må bare ha penga til det.. x) Har ikke så mye foundation igjen sjøl..

  SvarSlett