17. jul. 2010

Aerial-trening ++

Hei!

Nå er jeg i Oslo hos min kjære far...
Kom til toten onsdag formiddag og ble hentet der av pappa på torsdag og lempet alt av flyttelass jeg hadde inn på rommet jeg skal ha. Det bestod av; 5 søppelsekker, 2 esker, 2 bagger, et bord og en hylle ++

Jeg var flink i dag å pakket ut alt, henge opp ting osv. Begynte klokka 12 i dag og var ferdig ca fem... Og nå er rommet i orden!

Deretter dro vi ut på stranda. Pappa kveldsbadet - i min badebukse.. Og det gjorde ikke jeg, naturlig nok! Der spilte vi litt fotball osv og jeg trente på Aerial'en igjen, på bakken denne gang. Pappa filmet meg.
Men det ble ikke bra! Som du kan se på filmen så er jeg for feig til å faktisk hoppe ordentlig og legge beina OVER hodet og bøye kroppen. Beina mine er BAK meg! Trenger så mye mer trening..

Vurderte lenge om jeg faktisk skulle legge ut dette, siden det er embarrassing, men la gå!So...

Hva syns du om Aerial'en min?
Tips til forbedring?- Lynn Helen

2 kommentarer:

  1. arial / smetterling er egentlig bare å slå hjul med fart mens du har hendene knyttet foran på brystet. Tenk at du slår hjul og så må du hope oppover... kort sagt først må du kunne slå hjul sakte, så hjul med fart, så hjul med en hånd med fart og så må du til slutt kalre å slå hjul FORT og oppover uten hender :) thats the clue ;)

    SvarSlett
  2. I know, men det som stopper meg er feighet.. hehe xD jeg kan slå hjul vanlig og med en hånd.. må bare samle opp guts til å faktisk dra til meg henda i hoppet.. :P

    SvarSlett