10. jul. 2010

Pakking til Oslo + Trening av Aerial

Hei!
Nå er jeg på rommet mitt med høy, god musikk og skal liksom pakke til jeg skal flytte til Oslo. Jeg driver å går gjennom skuffer og skap, kaster ting, beholder ting... Syns det er veldig koselig med høy musikk man kan synge til med for full hals mens man ser på gamle bortglemte ting. Resultatet av den såkalte "ryddinga" mi, ser foreløpig slik ut...

Mens jeg ser slik ut..
Akkurat nå er jeg ganske lei av å tråkke/hoppe fram og tilbake over ting som ligger her og se gjennom alt da... Men jeg få det gjort, for vi skal begynne å kjøre enten i morgen eller mandag.

_____________________________

Neste tema; Aerial!

Jess, både i går og i dag har jeg trent på en! I går trente jeg mest på grunnprinsippene til en; One handed cartwheel og fikk det ganske bra til. Og i dag har jeg trent på en Aerial, eller hjul uten hender om du heller vil kalle det det, på trampoline! Målet er såklart å få det til på bakken, men jeg skal få det til ordentlig på trampoline før jeg tørr prøve på bakken. Jeg har ikke SÅ mye ben i nesa!

Så, får dere som fortsatt ikke vet hva det er...Så ja.. Den skal jeg lære! Har så og si fått den til på trampolina, må bare trene litt mer på diverse plasseringer av ben osv..

Er jeg flink å rydde/pakke?
Tror du jeg klarer Aerial snart?


- Lynn Helen

2 kommentarer:

 1. Blir no rart nor du ikkje e på breivang D:
  Aerial tingen så jo skummel ut :O men du som like å holde på med sånt greie det nok skal du se;D
  Du får ha lykke tell i Oslo^^

  SvarSlett
 2. Hehe.. Joda, men d va et fint år lamme dere :D kommer til å savne humoren din vertfall xD den aerialen ser skummel ut ja, men den er egentlig veldig gøy bare man får d til :P Så lenge man klarer å lande på bena er det gøy! :P
  Takk^^

  SvarSlett