24. okt. 2019

Malta: Dag 9-10

Ja, da var det omsider det avsluttende kapittelet på ferien vår i bildeform. 

Dag 9 - 25. August


Siden vi hadde en liten plan om å få utforsket litt av hovedstaden på øya i løpet av tiden, så brukte vi siste dagen på dette. Først og fremst så brukte vi jo faktisk bortimot halve dagen med avslapping og bading på hotelltaket, fordi vi ikke orket å traske flere timer ute i stekende varme igjen. Derfor valgte vi å dra til Valletta på ettermiddagen. 

Jeg ønsket blant annet å se The Triton Fountain. Denne fontenen var en av de første tingene som møtte vårt syn da vi entret byen. 







Vi rakk forsåvidt ikke å utforske så mye før det ble mørkt, men vi endte opp i noen smale smågater fordi Patrik var på utkikk etter en Whiskey- bar. Ble sendt videre fra den ene baren til den andre og endte opp på en fin liten bar som het StrEat Whisky Bar & Bistro. Her hadde dem et godt utvalg av både Whisky og det ene med andre, så det falt i smak hos Patrik i alle fall. Endte opp med å ta en del drinker, blant annet fordi det var happy hour, og spiste i tillegg middag her før vi tok våre halvsjanglende bein fatt og vandret vår ferd videre. 





Fant veien tilbake til omtrent der vi kom fra, for å finne en buss tilbake til hotellet. Da fikk vi sett fontenen også i all sin prakt etter mørkets frambrudd.





Dag 10 - 26. August


Så kom avreisedagen, så det var ikke tid til stort annet enn å spise frokost før vi måtte kapre en taxi til flyplassen. Her er først og fremst et bilde jeg tok rett utenfor hotellet mens vi ventet på taxi. Prøvde å fange scenen uten noe særlig folk eller trafikk, men det var bortimot umulig på denne tiden av døgnet.



Ellers er det noen bilder fra flyet, som en avslutning.





De to siste bildene er tatt like før mellomlanding i København. 

Skal også som vanlig få satt sammen en film fra turen etterhvert, men er jo ikke godt å si når jeg klarer å få fullført den i og med at det er juleforberedelser som står på tapetet om dagen. 

1 kommentar:

  1. Stilig den der Triton-statuen da, spesielt i mørket ^^
    Fine de siste to bildan også ^^

    Gleee mæ til å se film fra turen :D

    SvarSlett