10. sep. 2019

Malta: Dag 1-2

Ja, som vanlig tenkte jeg å legge ut dagbok- innlegg og til slutt en feriefilm fra Malta også, som alle andre turer jeg er på. Her er fra dag en og to! 


Dag 1 - 17. August


Dag èn blir jo mest bare en lang reisedag, så skjer jo ikke så mye spennende da. Kjørte fra Toten litt ut på dagen, for å være på flyplassen til rundt kl to, for å rekke fly i fire- tiden


Bilde tatt ut gjennom et skittent flyvindu under solnedgang. 


Vi ankom Malta etter mørkets frembrudd, dermed tok vi turen rett til hotellet for å sjekke inn, legge fra oss bagasje og stelle oss litt før vi gikk ut for litt mat, drikke og kos. 


First impression; utsikt fra den bittelille "balkongen" tilhørende hotellrommet vårt. Andre veien hadde vi utsikt til sjøen og et casino.


Dag 2 - 18. August


Ble litt sent i seng kvelden før, og dermed litt sent opp dagen etter. Rakk derfor ikke frokost på hotellet, så da startet vi dagen med en relativt enkel frokost på en plass i nærheten av hotellet som het Fumo Ristorante. 





Så bestilte Patrik en drink som het IL Bacio del Primo Cuoco... Ingen av oss visste at det på Italiensk tydeligvis betyr noe ala Kyss fra kokken... Fikk oss en god latter da kokken selv serverte drinken og sa han ville tilbudt Patrik et kyss om han var dame... 



Jeg funderte jo på å bestille denne drinken selv før Patrik gjorde det, men bestilte heller noe jeg visste at jeg likte for å være på den sikre siden. Den viste seg likevel til å være veldig god.. 






Endte opp på et kjøpesenter litt ut på dagen, så ble ganske mye shopping, og til slutt på Hard Rock Cafè. 




2 kommentarer:

  1. Ser alltid koselig ut på sånn tur :D fine bilda, og den drinken Patrik kjøpte så skikkelig god ut ^^
    Likte godt det første bildet, av solnedgangen, selv om det va skittent vindu. Så litt ut som masse insekt eller noe sånt som fløy rundt og det va stilig ^^

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det var koselig og :D Og ja, den drinken han kjøpte var veldig god ^^
      Takk :)

      Slett