6. jan. 2015

Nytt bloggdesign

Har tenkt på det en liten stund, å lage nytt bloggdesign, så i dag fikk jeg gjort det. Bildet jeg har brukt som header hadde jeg egentlig ikke tenkt å legge ut enda før jeg hadde fått ferdig en musikkvideo jeg jobber med, men jeg er så treg å bli ferdig med den, så brukte det likegodt. Kommer flere bilder av den serien senere, uansett :)

Gammelt design:


Nytt design:


Hva syns du om det nye designet? 

4 kommentarer:

 1. Fint design! Liker fargene :-) Har du sluttet å danse?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk det, og ikke minst for kommentar :) Setter pris på det!

   Nja, "sluttet" vel egentlig aldri, men tok meg en liten pause en gang da det ble kjæreste og bo- komplikasjoner, og etterpå kom jeg aldri tilbake. Antar jeg ble for gammel til å gå tilbake på det.. Men danser litt i ny og ne fortsatt :)

   Slett
 2. Det va stilig! :D Like galaxy-tema, selv om det begynne å bli oppbrukt :/
  Men kordan bakgrunn har du egentlig brukt? Altså, ikke på headern, men rundt hele sida.. E det en egen mal eller kunne du putte inn en egen bakgrunn der? :p

  Tror æ også skal endre designet snart, e lei æ også :p

  Men godt laga design det her :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :D Jeg ble ganske fornøyd selv. Visste egentlig bare at jeg ville ha en av de bildene der som header, også bare adda jeg på litt randome ting, så ble det galaxy- aktig, selvom det ikke var det jeg gikk for i utgangspunktet :P

   Altså, jeg har jo valgt en mal jeg liker først, og så har jeg bare tilpassa størrelse og sånt. Men man kan putte inn en egen bakgrunn bak der, ja. Så den sorte bakgrunnen rundt hele sida har jeg laget selv i photoshop også :)

   Vet ikke hvordan blogg.no funker da, men det går sikkert an der og på et vis.

   Slett