23. apr. 2013

Fotoserie; Detailed back

God kveld (natt). Klokken er 02.11 akkurat i dette øyeblikket.. Kanskje litt sent å blogge, men det får være.

Ville legge ut noen bilder som ble tatt av meg den 11 April. Inspirasjonen til dette bildet fikk jeg faktisk i badspeilet etter jeg hadde dusjet en dag... Det klødde på ryggen så jeg snudde meg for å se om jeg så noe, og så fikk jeg lyst til å ta bilde av akkurat det jeg så. 

Dette ble en bildeserie på 3 bilder, når det i hovedsak egentlig bare skulle bli ett, men jeg liker alle tre på hver sitt vis. Skal fortelle litt om hva jeg tenkte for hver enkelt bilde.

UPDATE: Fant ut at jeg skulle legge ut bildene med watermark istedet, plis prøv å overse det. Syns det ødelegger bilder forferdelig... :/ 

Bilde nr 1: Natural and glamorous

Dette bildet ville jeg ha naturlig, rent, pent, glamorøst og sensuelt, derfor varme farger. 



Bilde nr 2: Thin and steamed

Dette bildet ville jeg ha mer detaljert og litt mer "attitude" over, og litt kaldere farger. Poseringen min og alle detaljene i ryggen gir bildet et mer maskulint preg. 



Bilde nr 3: Hard and detailed

Til slutt ville jeg ha et svarthvit- bilde, som skulle være ganske enkelt, slik som dette. Naturlig, enkelt og detaljert, med fine linjer. 



Jeg er veldig fornøyd med disse bildene. Liker alle på hver sin måte. 
Hallvard sto for lysseting denne gang og, mens jeg hadde stilt opp kamera - og som vanlig redigert. 

Hva syns du?

- Lynn Helen

1 kommentar:

  1. Æ likte best bilde 1 og 2. Kanskje aller best 2. Du fikk skikkeig mannlig kropp på det, men xD Æ likte at det va så detaljert. Bra jobba alt i alt! =)

    SvarSlett